Alle handigheden van de paraplu reverse op een rij

Grauwe dagen en regendruppels die uit de lucht vallen. Het is weer zo ver, de herfst is begonnen. Een paraplu is dan geen overbodige luxe om jezelf te beschermen tegen de regen. De afgelopen jaar is de paraplu reverse geïntroduceerd. Wat is daar zo uniek aan, vraag je je wellicht af. Wij zullen het je allemaal vertellen in dit blog artikel. Lees snel verder en laat je verassen.

Zonder druppel op het hoofd de auto instappen

Iedereen heeft er wel eens last van gehad. Je moet naar de auto lopen. Je pakt de paraplu komt droog aan bij de auto, maar wordt toch nat wanneer je de paraplu inklapt om de auto in te stappen. Heel vervelend allemaal. De paraplu reverse is voorzien van een uniek inklaptechniek. De paraplu sluit namelijk binnenstebuiten in. Hierdoor kan je de auto instappen en de paraplu in de deurgat sluiten. Je raad het al…geen spatje regen op je hoofd.

Overal neer te zetten

Een ander voordeel van de paraplu reverse is dat je deze overal neer kunt zetten. Traditionele paraplu’s zijn vaak voorzien van een punt, waardoor je deze eigenlijk alleen kwijt kan in een paraplubak waarin deze kan uitlekken. Doordat de paraplu reverse binnenstebuiten inklapt eindigen de punten van het regenscherm aan de bovenzijde. Deze kan je andersom staande op de grond neerzetten. Zo kan je de paraplu overal kwijt, maar is het ook een goede manier om de paraplu uit te laten lekken. Twee voordelen in één. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Dubbellaags

Het regenscherm van de paraplu reverse is dubbellaags. Enerzijds is dit om ervoor te zorgen dat stevigheid wordt behouden wanneer de paraplu binnenstebuiten wordt ingeklapt. Anderzijds zorgt de dubbele laag ervoor dat de paraplu niet direct omklapt bij een windstoot. De wind vindt namelijk zijn weg door de dubbele laag en beschadigd daardoor het regenscherm niet. Dit betekent niet dat de paraplu bestand is tegen zware najaarsstormen, maar wel dat je er even tegenaan kunt. Een fijne bijkomstigheid voor een voordelige prijs.

De keuze is reuze

Ook het aanbod van de paraplu reverse is binnen no-time uitgebreid. Naast traditionele kleuren zoals zwart, grijs en blauw zijn er ook andere varianten en kleuren verkrijgbaar. De paraplu Reverse Colours is bijvoorbeeld een vrolijke paraplu met regenboogkleuren aan de binnenzijde. En de Paraplu Reverse Business is weer voorzien van een ophangsysteem in het handvat van de paraplu. Voor iedere doelgroep is er een passende paraplu verkrijgbaar.

Nieuwsgierig geworden over de paraplu reverse? Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar het zelf.

Handig! Een volledige samenvatting in één video