Bedank uw liefde of collega met deze 5 geschenken voor Valentijnsdag

Het is alweer bijna tijd voor een bijzondere dag in een nieuw, liefdevol jaar: Valentijnsdag! Het is natuurlijk leuk om anoniem uw stiekeme liefde of huidige partner een geheimzinnig cadeautje te geven voor Valentijn. U kunt deze dag echter ook gebruiken om uw liefde te uiten aan iemand op uw werk die veel voor u betekent. Zo kunt u een collega op een leuke manier verrassen met een lieflijk bedankje voor zijn of haar inzet en werkzaamheden. In dit artikel zetten we 5 inspirerende voorbeelden van Valentijn geschenken voor u op een rijtje.

1. Anti-stresshart

Een anti-stresshart is met name geschikt als Valentijnsgeschenk voor een collega waar u een blijk van waardering aan wilt tonen. Wanneer u ervan op de hoogte bent dat de betreffende collega erg hard werkt, kan de stress die dit met zich meebrengt op een liefdevolle manier in het anti-stresshart achterblijven. Dit rode hart is met name populair als relatiegeschenk in de zorgbranche. 

2. Hartvormige Mok

Een rode, hartvormige mok is een praktisch relatiegeschenk dat ervoor zorgt dat de ontvanger met alle liefde een kopje koffie of thee zal drinken op het werk. Elke keer als de ontvanger uit de mok drinkt, zal hij of zij op een positieve manier aan u terugdenken. 

3. Sleutelhanger schuimrubber

Deze hartvormige anti-stresshanger kan door het korte kettinkje met de rug aan een sleutelbos bevestigd worden. Hierdoor zal de ontvanger van dit Valentijnsgeschenk het hart nagenoeg altijd bij de hand hebben. Deze sleutelhanger is een ideaal cadeautje voor Valentijnsdag, maar kan ook goed doorgaan voor bijvoorbeeld een Moederdaggeschenk.

4. Hartvormige paraplu

Wanneer u uw relatie een warm hart toe draagt, is ook een hartvormige paraplu een perfect geschenk voor Valentijnsdag. Het hart is windvast, waardoor dit cadeau allicht een goed begin is van een langdurige relatie. Bovendien komt dit geschenk goed van pas tijdens de regenachtige dagen deze winter.  

5. Hartverwarmende balpen met licht

Tot slot kan ook deze rode balpen de verbindende factor worden tussen u en uw geheime liefde. U kunt natuurlijk ook een kaartje toevoegen aan het geschenk, om een persoonlijke boodschap mee te geven. Wanneer u met het roodgekleurde hart op een ondergrond tikt, zal deze vrolijk knipperen. 

Er zijn dus diverse manieren om je (aanstaande) relatie, vriend of collega te verrassen met een liefdevol geschenk. Wilt u meer informatie over onze Valentijnsdag relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.