Bedank zorgmedewerkers met deze 4 ‘Dag van de Zorg’-geschenken

12 mei is het dit jaar weer de Dag van de Zorg. Op deze dag staan we even stil bij alle mensen die in de zorg werken en bij de zorg zelf, aangezien onze manier van zorg verlenen lang niet overal van zelfsprekend is. Dag en nacht staan er talloze mensen in de zorg klaar voor iedereen in ons land die hulp nodig heeft. Ondanks dat krijgen ze het soms zwaar te verduren en lopen emoties soms hoog op. Om alle werknemers in de zorg toch te bedanken is er natuurlijk niets leukers dan het geven van een speciaal zorggeschenk! Met dit artikel nemen we een kijkje in het speciale zorggeschenkenassortiment!

EHBO set mini

Een mini EHBO set is een geschenk dat altijd van pas komt. De mini set is handig mee te nemen en biedt eerste hulp bij kleine(re) ongevallen. Op deze manier kunt u veilig en verantwoord eerste hulp bieden wanneer dit nodig is. De set is verpakt in een nylon etui, die bijvoorbeeld tijdens een excursie gemakkelijk meegenomen kan worden aan de broekriemlus. Deze zit aan de achterzijde van het etui. De set bestaat o.a. uit: schaartje, pincet, verband, pleisters, steriele gaasjes en overige accessoires die benodigd zijn voor het verlenen van eerste hulp. De tasjes zijn daarnaast te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Beademingsmasker

Het kan uiteraard altijd voorkomen dat u genoodzaakt bent om mond-op-mond beademing te verlenen. Bijvoorbeeld wanneer u iemand dient te reanimeren. Met behulp van het beademingsmasker kunt u te allen tijde verantwoord en veilig iemand beademen. Het masker zit verpakt in een rood etui met velcro sluiting en is eenvoudig aan uw sleutelbos te hangen of op te bergen in uw jaszak.

EHBO set Koffiemok

De eerste hulp koffiemok is een roestvrijstalen mok met een inhoud van 350 ml. De EHBO set Koffiemok is daarnaast uitgerust met: een opvouwbare schaar, verband, alcoholdoekjes, een pincet, medisch tape en pleisters. Het afneembaar eerste hulp compartiment is ook te gebruiken als mok (20 ml). Zo heeft u een mok en EHBO set in één! De mok is ook te voorzien van bedrukking met uw bedrijfslogo of –naam.

Stappenteller walk

De stappenteller Walk is een praktisch geschenk voor uw sportieve medewerkers of relaties. De kunststof stappenteller heeft een digitale telfunctie in km, miles en calorieën en is voorzien van een handige clip. De teller is voorzien van een knoopcelbatterij.

Mocht u ondanks dit artikel toch op zoek zijn naar een ander geschenk, neem dan gerust een kijkje op onze website. Mocht u nog vragen hebben over iets dat met relatiegeschenken te maken heeft of wilt u graag advies? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.