De 4 leukste paarse relatiegeschenken

Paars is dan misschien niet de meest voorkomende kleur, maar mits goed gebruikt zeker een mooie kleur! Het woord paars is afgeleid uit het oud Franse woord pers, dat weer afgeleid is uit het middeleeuws Latijnse woord persum. Het woord Persum betekende iets als donkerblauwe stof of kleur. De kleur is dan ook een blauw/rood achtig en werd vroeger gewonnen uit de purperslak. Om deze speciale kleur in het zonnetje te zetten besteden we daarom deze keer aandacht aan 4 paarse relatiegeschenken!

Dopper original

De dopper drinkflessen zijn de nieuwe hype op het gebied van health en lifestyle. De flessen zijn ideaal om te vullen met kraanwater. De Dopper is daarom de laatste jaren een steeds populairder relatiegeschenk geworden. Het eenvoudige maar moderne design en het gebruiksgemak maken van de dopper een mooi geschenk. Ook is de Dopperfles in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder ook de kleur paars.
De Dopper draagt daarnaast bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Het flesje is tegelijkertijd een beker en heeft een inhoud van 450 ml. Daarnaast kan de Dopper in de vaatwasser en met de Dopper sport Cap tovert u de Dopper om tot een ware sportfles. Wilt u graag een persoonlijke Dopper? Dan kunt u de doppers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo!

Sleutelhanger met ledlampje

De paarse sleutelhanger met LED lampje is een praktisch geschenk. Het lampje gaat aan door aan het uiteinde te draaien en is door de rubberlook net weer even een ander zaklampje. Het lampje wordt geleverd incl. 3 knoopcel batterijen. Handig wanneer je even gauw een lichtje bij de hand wilt hebben voor bijvoorbeeld een sleutelgat o.i.d. De hangers zijn te bedrukken naar keuze.

Citronella kaars glas

De paarse citronella kaars is eenhandig en sfeervol geschenk voor binnen en buiten. De kaars zit in een glazen pot met een metalen hanger, waardoor deze ook opgehangen kan worden. De kaars heeft een heerlijke geur dankzij de 3% citronella olie. Daarnaast houdt de kaars ongewenste insecten en muggen op afstand waardoor de kaars handig te gebruiken is voor in de tuin bijvoorbeeld.

Opvouwbare bidon

Ideaal voor onderweg, tijdens een wandeling, naar school of tijdens het sporten. Deze paarse opvouwbare bidon met karabijnhaak kunt u eenvoudig aan uw tas of broek klikken. De opvouwbare bidon is een praktisch promotiemiddel en heeft een inhoud van 600 ml. De bidon is makkelijk te vullen met bijvoorbeeld water en is vaatwasser bestendig.

Wij hopen u een beeld te hebben kunnen geven wat betreft paarse relatiegeschenken. Deze producten vormen natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment. Mocht u vragen hebben over alles wat met relatiegeschenken te maken heeft dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!