De top 10 kerstgeschenken

 

December is de tijd van het jaar dat veel bedrijven relatiegeschenken aanschaffen voor hun personeel en andere relaties. Kerst is een goed moment om uw relaties te bedanken en te laten zien dat u ze waardeert. Het kiezen van een geschikt relatiegeschenk voor de feestdagen kan echter lastig zijn. Daarom hebben wij voor u de top 10 kerstartikelen samengesteld.


De top 10 relatiegeschenken voor kerst

1.    Kerst Afteller: Kunt u niet wachten tot het eindelijk kerstmis is? Met deze kerst afteller weet u precies hoelang het nog duurt voordat het kerstmis is. U kunt de kerst afteller hier bestellen.
2.    Kerstknuffel met fleecedeken: Zeer geschikt voor tijdens de koude kerstdagen. Dit heerlijke fleece deken zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van de kou. U kunt kiezen uit een rendier of een beer. U kunt de kerstknuffel met fleecedeken hier bestellen.
3.    Kerstmuts Santa: Is de Kerstman dit jaar niet langs geweest? Met deze kerstmuts speelt u zelf voor Kerstman. Deze kerstmuts hoort bij de December maand. Een leuke weggever ter promotie van uw organisatie of product tegen het einde van het jaar. U kunt de kerstmuts hier bestellen.
4.    Sneeuwvlok LED: Een perfect geschenk voor tijdens de donkere kerstdagen, dit LED sneeuwvlokje geeft het nodige licht tijdens de donkeren periode. U kunt het LED sneeuwvlokje hier bestellen.
5.    Kerstbal met LED: Nooit meer lampjes uit de knoop halen tijdens het optuigen van de kerstboom. De opvallende Kerstbal met LED is een ideaal geschenk om uw kerstboom net iets extra's te geven. U kunt de kerstbal met LED hier bestellen.
6.    Wijngeschenkkist Bordeaux: Met deze kist wordt uw wijn altijd stijlvol opgeborgen. Deze luxe houten kist bevat 5 luxe metalen wijnaccessoires in de deksel, zoals een sommeliersmes, wijnthermometer, wijnschenk-tuitje met stopper, flessenstop en een wijndruppelvanger. U kunt de luxe wijngeschenkkist hier bestellen.
 

7.   
Wijnthermometer: Serveer uw wijn op de juiste temperatuur met deze digitale thermometer. De wijnthermometer heeft een digitale afleesscherm en is eenvoudig om iedere fles te klemmen. De wijnthermometer is een ideaal geschenk voor wijnliefhebbers. U kunt de wijnthermometer hier bestellen.
8.    Kaas Giftset la France: Deze grenenhouten kaasplank heeft een uitschuifbaar onderstuk waarin een kaasmes en vork en een kelnersmes zit. Een compleet relatiegeschenk voor een gezellige avond! U kunt het artikel hier bestellen.
9.    Wijnstopper Diamond: Een zeer stijlvolle manier om uw wijnfles af te sluiten. Tevens een leuke aanvulling voor uw kerstpakket. U kunt de wijnstopper hier bestellen.
10. Kaarsenset Ster: De kaarsenset Ster bestaat uit drie stervormige kaarsen. De kaarsenset Ster is een leuk kerstgeschenk dat 'Christmas' compleet maakt. U kunt het artikel hier bestellen.


Meer kerstrelatiegeschenken bekijken? Ontdek direct het diverse aanbod aan kerstrelatiegeschenken via Vanhelden.nl/kerst!
 

 

...