Deze Dopper past precies bij uw persoonlijkheid

Dopper heeft een aantal nieuwe trendy kleuren in het assortiment. De paarse en gele dopper zijn vrolijke drinkflessen en doen het zeer goed als opvallende weggever. Maar welke Dopper past het beste bij uw persoonlijkheid als ondernemer. In dit blogbericht gaan we dieper in op de psychologische feiten van de Dopper kleuren.
 

De rode Dopper Original

De kleur rood is een najaarskleur en staat voor passie, fysieke energie en is voornamelijk ik-gericht. De kleur rood laat vastberadenheid, ambitie en loyaliteit zien.  Evenwichtig rood duidt op natuurlijk leiderschap. Allemaal eigenschappen die u als goede ondernemer moet beschikken om vooruitgang te boeken. De rode Dopper is zeer geschikt voor de gepassioneerde ondernemer.

De blauwe Dopper Original

Blauw is een koele winterkleur en staat voor onafhankelijk, zekerheid en vertrouwen. De kleur blauw laat wilskracht, idealen en vertrouwen in intuïtief inzicht zien. Als ondernemer in de kleur blauw neemt u vaak het zekere voor het onzekere. De blauwe Dopper is zeer geschikt voor de ambitieuze ondernemer die volhardend is tot het doel is bereikt.

De groene Dopper Original

Groen is een zomerse kleur en staat voor verzorging, duurzaamheid en balans.  De kleur groen laat bescheidenheid, zekerheid, tevredenheid en veiligheid zien. Ondernemers binnen de kleur groen zijn natuurgericht en instinctief. Zij kiezen vaak voor de veilige weg. De groene Dopper is zeer geschikt voor de optimistische ondernemer die zich focust op duurzaamheid en MVO.

De witte Dopper Original

De kleur wit is helder en staat voor onschuld, blijdschap en ontspanning. Ondernemers binnen de kleur wit zijn perfectionistisch en  barmhartig. Zij gaan vaak voor een smetteloze imago en kiezen daardoor voor de veilige weg. De witte Dopper is zeer geschikt voor non-profit organisaties, zoals zorginstellingen.

De paarse Dopper Original

De kleur paars hoort thuis in de in het tussenseizoen tussen winter en lente. De kleur paars staat voor emotie, kracht en vastbeslotenheid. Ondernemers binnen de kleur paars zijn vaak intuïtief en leven in een geïdealiseerde wereld. De paarse Dopper is zeer geschikt voor de bescheiden en behulpzame ondernemer die alles onder controle heeft.

De gele Dopper Original

Geel is een zomerse kleur en staat voor rationaliteit, luchtigheid en diplomatiek. De kleur geel laat behoefte aan veelzijdige contacten zien, met als doel om nieuwe ideeën op te doen. Ondernemers in de kleur geel zijn intellect, vrolijk, extravert en gemotiveerd. De gele Dopper is zeer geschikt voor de zakelijke ondernemer met goede contactuele eigenschappen en een snel levenstempo.

 

Tip: andere waterflessen bedrukken