Gadget van de maand: multifunctioneel weerstation Universe

In oktober kan het weer veranderen van zonnig nazomeren tot stormachtig herfstweer. Dit maakt het lastig voor uw relaties om te bepalen wat zij gaan dragen, met welk vervoersmiddel zij naar hun werk gaan en hoe zij hun dag gaan indelen. Een gadget om het weer inzichtelijk te krijgen is dan ook een must-have voor deze maand. Het was dan ook geen moeilijke keuze om de Topper onder alle weerstations te bekronen tot Gadget van de Maand oktober. Lees alle ins en outs van het weerstation in dit artikel.

Een design item voor in de huiskamer

We gaan wat later wat dieper in op de functies van het weerstation Universe, want eerst willen wij het hebben over het niet te missen stijlvolle design van het weerstation. Dit fraaie relatiegeschenk heeft een groot scherm waar alle functies op een kleurrijke, maar stijlvolle manier worden weergegeven. Het zwarte LCD scherm wordt omlijst door een zilverkleurige kader, dat mooi in de onderkant overloopt. Dit geeft het weerstation een stijlvol design dat in iedere huiskamer, slaapkamer of kantoorruimte past.

Multifunctionele gadget

Een weerstation brengt het weer in kaart. Logisch toch? Maar voor veel mensen is het niet helemaal duidelijk wat de weerstations nou precies in kaart brengen. De functies kunnen per weerstation verschillen. Het weerstation Universe brengt de temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en een visuele weergave van het huidige weerbeeld in kaart. Buiten deze handige weergerelateerde functies is het weerstation ook voorzien van een klok, een kalender, een radio en een wekker met snooze-functie. Hierdoor is het weerstation Universe ook zeer geschikt om op het nachtkastje in de slaapkamer te leggen. Wanneer u het weerstation bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, worden uw relaties iedere ochtend weer herinnerd aan uw naam. Omdat de batterijen worden meegeleverd, is het weerstation direct te gebruiken.

Nog meer weerstations

Om de titel ‘Gadget van de Maand’ te pakken heeft het weerstation Universe vele andere goede weerstations aan de kant moeten slaan. Alle weerstations zijn op hun eigen manier uniek, maar wat ze wel allemaal gemeen hebben is het voorspellen van het weer. Dit kunnen zij allemaal als de beste. Ook zijn alle weerstation perfect te bedrukken met uw logo en/of tekst. Dus als het weerstation Universe niet precies is wat u zoekt, dan vindt u vast een leuk ander design in het assortiment weerstations.

Wilt u meer weten over de weerstations of andere relatiegeschenken? Neem contact met ons voor een persoonlijk advies.