Geef uw personeel iets om uit te drinken met deze 4 verschillende mokken

Een mok is meer dan alleen een geschenk om weg te geven. De mok kan uw dag maken of breken. Er gaat namelijk niets boven een heerlijk kopje koffie in de ochtend. Verras ook uw medewerkers met dit ultieme gevoel. Wij zetten vier leuke en originele mokken op een rijtje.

Mok Enjoy

De naam zegt het al ‘Enjoy.’ Deze vrolijke mok zorgt er zeker voor dat u even helemaal kunt genieten van een kop koffie. Precies wat u nodig heeft om de ochtend goed te beginnen. Omdat het lepeltje bij de mok zit hoeft u ook niet steeds heen en weer te lopen voor het roeren van de melk of suiker. Een praktisch hulpmiddel, dat direct zorgt voor een leuk kleuraccent.

Tip: laat de mok bedrukken in dezelfde kleur van de binnenzijde en lepel voor een strakke en professionele look.

Fotomok

Met de fotomok kunt u uw medewerkers zeker verrassen. U kunt de mok laten bedrukken met een leuke foto, maar u kunt er ook voor kiezen om de mok te bedrukken met een originele quote. Bovendien is de mok personaliseerbaar. Zo kunt u voor iedere medewerker een unieke mok laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld de mok met naam van uw medewerkers bedrukken.

De fotomok is al te personaliseren vanaf 12 stuks en is daardoor ook geschikt voor kleinere ondernemingen en verenigingen.

Stapelbare mok

De stapelbare mok is zeer geschikt om wat ruimte te besparen in de keukenkasten van de bedrijfskantine. Zo weet u dat u voor iedere medewerker een bedrukte mok kan aanschaffen. De elegante witte mok past bovendien in iedere organisatie thuis. Deze mok is ook in vier kleuren te bedrukken, waardoor u uw huisstijl goed terug kunt laten komen.

Mok Chalk

De mok Chalk is een leuke mok voor de innovatieve organisaties. De krijtbord mok wordt geleverd met een bijpassend krijtje. Als u in de ochtend koffie haalt voor u collega kunt u hier een leuke ochtendgroet op schrijven om de dag goed te beginnen. Maar u kunt de krijtbord mok ook gebruiken om bijvoorbeeld memo’s achter te laten. U kunt iedere keer helemaal zelf verzinnen waar u uw personeel mee wilt verrassen.

Deze mokken zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide mokken collectie. Wilt u uw personeel ook verrassen met een goede start van de dag, door ze een gepersonaliseerde mok te schenken? Bekijk het volledige assortiment mokken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.