In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Het belang van duurzame relatiegeschenken

Het welzijn van de aarde is al jaren trending topic. Willen we nog lang genieten van onze mooie planeet, dan moeten we met zijn allen onze leefstijl aanpassen en anders gaan leven. Verschillende (overheids)organisaties maken hiervoor reclame, om extra bewustzijn over dit onderwerp aan te wakkeren. Als bedrijf kunt u hier uiteraard ook een steentje aan bijdragen. Want een schonere en leefbaardere wereld, begint toch echt bij onszelf! Aangezien bedrijven de grootste vervuilers zijn, is het goed om als bedrijf juist het goede voorbeeld te geven en dit gedachtegoed doorgeven aan uw medewerkers en relaties. In dit artikel leest u alles over duurzame tips en doet u inspiratie op over geschikte relatiegeschenken die duurzaam zijn.

Bezuinig op plastic flesjesDopper bedrukken

Met z’n allen verbruiken we een hoop plastic. Denk alleen al aan alle plastic verpakkingen van levensmiddelen die we wekelijks in de plasticbak deponeren. Vaak koopt men ook bij trein- en tankstations even een flesje water, die vervolgens in de prullenbak belandt zodra deze leeg is. Dit is natuurlijk alles behalve milieuvriendelijk en ontzettend zonde. Zorg er dus voor dat u, uw relaties en uw personeel hier iets tegen doen. Dit kunt u stimuleren door het schenken van een Dopper Original. Deze is namelijk gemaakt voor een lange levensduur en ook steunt u met de verkoop van elke Dopper fles verschillende waterprojecten in Afrika. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze altijd passen bij uw huisstijl. Een bidon bedrukken behoort tevens tot de mogelijkheden.

Boodschappentas bedrukkenKoop niet onnodig veel plastic boodschappentassen

Nog steeds is het helaas zo dat veel mensen tijdens het boodschappen doen een nieuw plastic tasje kopen. En dat terwijl thuis hun kast uitpuilt met deze tassen die ze vervolgens niet meer gebruiken. Erg zonde en onnodig! Met een duurzame boodschappentas, die standaard ligt in uw handtas of auto, wordt dit probleem zo opgelost. Boodschappentas Natural Small is hiervoor perfect. Dit relatiegeschenk is gemaakt van jute en is 100% afbreekbaar. Helemaal milieu-proof dus!

Loop vakerStappenteller bedrukken

We zijn geneigd om snel de auto te pakken voor de kleinste stukjes. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar ook slecht voor het milieu. Kies daarom vaker voor de benenwagen dan de autowagen. Dit kunt u motiveren door de Stappenteller te schenken. Deze gadget houdt uw stappen en verbrande calorieën bij, wat zeer motiverend werkt. Dit behoort dus zeker tot de duurzame relatiegeschenken!

Bent u op zoek naar andere soorten relatiegeschenken? Bekijk dan ons online aanbod voor inspiratie. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Terug naar boven