Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

“Alleen samen krijgen we corona onder controle.”. Een krachtige slogan van de Rijksoverheid om het coronavirus (COVID-19) onder controle te krijgen. Het doel van de aanpak van de overheid is om het virus maximaal te controleren om zo voornamelijk de kwetsbare groepen te beschermen. Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, moeten we echter allemaal in Nederland ons steentje bijdragen. Dit doen we onder andere door de volgende maatregelen na te leven:

  1. Was regelmatig je handen voor 20 seconden met water en zeep en droog daarna goed je handen
  2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten
  3. Schud geen handen, blijf zoveel mogelijk thuis en behoud 1,5 meter afstand van mensen buiten je eigen gezin of huishouden

Voor alle maatregelen en meer informatie verwijzen we je graag naar de website van de rijksoverheid.

Thuiswerken is niet altijd mogelijk

Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven maar voor veel mensen is het niet mogelijk om thuis te werken. Dit geldt voor mensen met vitale beroepen in bijvoorbeeld de zorg maar ook voor functies binnen bijvoorbeeld productiebedrijven en distributiecentra. Voor dit soort beroepen is het essentieel om 1,5 meter afstand te behouden. Als iedereen contact vermijd, dan kunnen we anderen ook niet besmetten en zorgen we er zo voor dat het coronavirus (COVID-19) zich niet verspreidt. Relatiegeschenken kunnen hier ook een belangrijke rol in spelen.

Nieuw! Social distancing pakket

Nieuw in ons assortiment is het social distancing pakket. Met dit pakket zorg je voor bewustwording onder je collega’s. Tevens wijs je ook mensen buiten je bedrijf op het feit dat ze afstand dienen te bewaren. Het pakket bestaat uit een pet, veiligheidshesje en een button met een standaard opdruk over het behouden van 1,5 meter afstand. Je hebt hiervoor de keuze uit twee verschillende designs. Daarnaast worden de artikelen per set verpakt zodat je deze eenvoudig uit kunt delen aan je collega's of medewerkers. Bovendien heb je de mogelijkheid om het veiligheidsvest en/of de sticker op het doosje te bedrukken met jouw eigen tekst of logo.

 
 Een veiligheidsvest, pet en button in één pakket
 Elke set  zit verpakt in een doosje met je eigen sticker
 Eenvoudig bestellen dankzij de standaard opdruk
Bekijk het pakket
 

Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

Hieronder hebben wij een aantal andere voorbeelden gegeven van artikelen die je kunt inzetten om bewustwording te creëeren over het behouden van 1,5 meter afstand. Je kunt hierbij kiezen voor een eigen bedrukkingstekst in combinatie met je eigen logo maar je kunt ook gebruik maken van ons standaard design zoals het hieronder op de artikelen is weergeven. Als je hier gebruik van wilt maken, dan kun je dit aangeven bij het opmerkingenveld in je winkelmand. Hiervoor dien je wel bij het bestellen te kiezen voor een opdruk in één kleur. Uiteraard kun je ook gewoon telefonisch je bestelling plaatsen.

                      

           

           

           

Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »