Relatiegeschenken voor onderweg

Onderweg naar het werk, naar school, om even boodschappen te halen, naar familie, naar vrienden en naar uw vakantiebestemming. Van Helden Relatiegeschenken heeft verschillende relatiegeschenken, die leuk en handig zijn voor onderweg. U zorgt met deze relatiegeschenken voor gemak en plezier bij uw relaties. Daarnaast kunt u vaak onder de aandacht komen van uw relaties door uw logo of tekst op het relatiegeschenk te laten drukken.

Relatiegeschenken voor in de auto
Bij meer dan de helft van de verplaatsingen naar het werk wordt de auto gebruikt, waarbij de gemiddelde reisduur 30 minuten bedraagt. Veel mensen zitten dus voor een lange tijd in de auto naar het werk.

Er zijn verschillende relatiegeschenken die de autoreis aangenamer maken. Zo is er bijvoorbeeld de mini koelkast en de koffiemachine voor in de auto. U kunt ook denken aan relatiegeschenken als vochtige doekjes en de telefoonoplader voor in de auto. Voor meer informatie over relatiegeschenken voor de autobranche kunt u kijken op ‘De top relatiegeschenken voor in de autobranche’.

 

Onderweg naar muziek luisteren
Maar liefst 54% van de mensen tussen 25 en 34 jaar luistert tijdens het fietsen naar muziek, bij jongeren tussen de 12 en 17 jaar is dat zelfs 76%. Daarnaast blijkt volgens onderzoek van Thalysdat 66% van de treinreizigers muziek luistert tijdens de treinreis.

Van Helden Relatiegeschenken biedt verschillende relatiegeschenken aan, die te maken hebben met het onderweg luisteren naar muziek. Wat dacht u van een speakertas of een draagbare speaker en oplader in één? U kunt ook denken aan relatiegeschenken als een praktische cablewinder. Voor meer smartphone relatiegeschenken kunt u kijken op Tablet, smartphone & computer relatiegeschenken’.

Onderweg eten en drinken
Zoals in het begin van het artikel al is aangegeven hebben wij een koffiezetapparaat en een mini koelkast voor in de auto. Voor een heerlijk kopje koffie voor onderweg of voor bijvoorbeeld een lekker koud drankje. Een ander populair relatiegeschenk voor onderweg is de Dopper drinkfles. Meer informatie over Dopper drinkfles vindt u in het artikel ‘Dopper, het duurzame relatiegeschenk’. De klassieke broodtrommel en de appel opbergdoos zijn ook nog steeds gewaardeerde relatiegeschenken.


Veilig onderweg

Voor uw medewerkers en relaties, die onderweg zijn, is veiligheid erg belangrijk. Van Helden Relatiegeschenkenheeft een aantal relatiegeschenken, die de veiligheid bevorderen. Voor het fietsen, wandelen of het hardlopen zijn er bijvoorbeeld het veiligheidsvest en de EHBO heuptas. Voor in de auto is deveiligheidshamer een handig relatiegeschenk. Voor meer informatie over veiligheid kunt u kijken op ‘Veilig Verkeer Nederland wil standaard Veiligheidshesjes in auto’.

 


Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenkenwij allemaal hebben of wilt u direct iets bestellen? Ga dan naar VanHelden.nl.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpaginaen mail ons uw vraag en/of opmerking.