Top 10 bedrukte mokken

Bedrukte mokken zijn de helden van de ochtend. Met een heerlijke kop koffie kan iedereen de dag goed van start gaan. Mokken met opdruk zijn daarom perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Uw relaties hebben iedere ochtend een positieve associatie met uw bedrijfsnaam, dankzij de mok met logo. Maar welke mok is nou geschikt voor uw onderneming? Wij zetten de top 10 bedrukte mokken voor u op een rij.

1. Mok Enjoy met lepel

De mok Enjoy is zonder twijfel een Topper. De stijlvolle mok heeft namelijk een leuk kleuraccent, waardoor deze bij iedereen in huis past. Bovendien heeft de speelse mok een bijpassende gekleurde lepel in het oor. Zo bent u altijd van alle gemakken voorzien.

2. Mok Two Tone

De elegante mok Two Tone heeft een handzaam formaat met een inhoud van 350 ml. Dankzij de authentieke kleurtinten en crème binnenzijde krijgt de mok een klassieke, vintage uitstraling. Een geschenk die helemaal past bij de huidige trends.

3. Fotomok

Met de fotomok kunt u eindeloos variëren en kunt u uw relaties altijd van een uniek geschenk voorzien. De fotomok wordt in full colour bedrukt en kan bovendien gepersonaliseerd worden. Hierdoor kunt u iedere relatie van een unieke mok met foto of mok met naam voorzien.

4. Mok Chalk

Krijtbord is helemaal in. Steeds meer mensen verven hun kastjes en muren met krijtbordverf voor een persoonlijk accent. De mok Chalk is een leuke toevoeging die helemaal inspeelt op deze trend. De mok is voorzien van een krijtbordlaag waardoor je iedere ochtend een nieuwe boodschap kunt achterlaten voor de gebruiker.

5. Stapelbare Mok

De stapelbare mok heeft een klassiek wit design waardoor deze erg geschikt is voor restaurants en bistro’s. Doordat de mok goed stapelbaar is kunt u veel ruimte besparen in de keukenkastjes. Tip: voor een extra professionele uitstraling kunt u de stapelbare mok bedrukken met logo voor in uw bedrijfskantine.

6. Tekenmok

De tekenmok is een leuk geschenk voor kinderen. De kunststof mok wordt namelijk geleverd met drie verschillende kleurplaten. Ook voor de ouders is de tekenmok een gewenst artikel. De mok zorgt namelijk voor urenlang speelplezier en kan na gebruik gewoon in de vaatwasser (zonder tekening natuurlijk).

7. Mok Lucca

Als u op zoek bent naar een unieke mok dan is de mok Lucca misschien wel wat u zoekt. De porseleinen mok heeft een origineel, bijna vierkant design. Dankzij dit unieke design valt de bedrukte mok zeker op.

8. Kop en schotel Lima

De kop en schotel Lima is een klassieke set en past perfect in bistro’s en hotels. Eigenlijk past deze sierlijke kop en schotel in ieder interieur. De porseleinen set is ook leverbaar in espressoformaat. Zo kunt u iedere relatie een heerlijk kopje koffie of espresso aanbieden in dezelfde stijlvolle mok.

9. Automatenmok Napoli

De automatenmok Napoli heft in tegenstelling tot de Mok Enjoy en Two Tone een zeer robuuste design en is daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld autogarages. Bovendien is deze stapelbare mok geschikt voor diverse koffiepad apparaten.

10. Thermosbeker

Iedereen houdt van een goed kopje koffie in de ochtend. Helaas is dit niet altijd mogelijk in het drukke leven. Met een thermosbeker kunt u onderweg genieten van een warm kopje koffie. Bijvoorbeeld als u uw kinderen heeft afgezet op school en onderweg bent naar werk.

Zo ziet u dat de mokken in het assortiment zijn zeer veelzijdig. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een speciale mok voor een jubileum, open dag of voor in uw bedrijfskantine, neem dan een kijkje in het volledige assortiment bedrukte mokken of neem contact op voor een advies op maat.

folder-open Blog