Top 5 relatiegeschenken voor de avondvierdaagse

Binnenkort staat de avondvierdaagse weer voor de deur. Een mooie promotiemoment, maar misschien vindt u het lastig om geschikte relatiegeschenken uit te zoeken. Gelukkig hebben wij de ideale gadgets voor u op een rijtje gezet om u avondvierdaagse nog leuker te maken.
De opvouwbare bidon met uittrek drinktuit is een zeer leuk, handige en sportief gadget. Deze bidon is makkelijk mee te nemen met de avondvierdaagse. U kunt de opvouwbare bidon eenvoudig aan uw riem of tas bevestigen met de karabijnhaak. Als de bidon leeg is kunt u het gemakkelijk opvouwen en in uw tas doen zonder dat die al te veel ruimte inneemt, zo hoeft u niet perse een grote tas mee te nemen tijdens het wandelen van de avondvierdaagse. De bidon heeft een inhoud van 400 ml en is bestendigd tegen de vaatwasser en diepvries. Deze sportieve bidon is in de volgende vrolijke kleuren verkrijgbaar: zilver, lichtgroen, lichtblauw, roze, oranje, geel en wit. U kunt de opvouwbare bidon hier bekijken.
 
Deze makkelijk mee te nemen Poncho’s in bal vorm is een ideale gadget voor jong en oud voor als het iets minder mooi weer word tijdens de avondvierdaagse. De bal, en de poncho die er in zit, hebben dezelfde kleur. De bal kan je niet alleen in uw tas doen maar ook aan uw tas of broek bevestigen met de karabijnhaak. Zo is de Poncho Ball altijd gemakkelijk mee te nemen. Deze handige en leuke Poncho ball’s zijn verkrijgbaar in de volgende leuke kleuren: wit, geel, oranje, rood, lichtblauw en lichtgroen. Na gebruik kunt u de poncho’s gewoon weer opnieuw gebruiken. U kunt de Poncho Ball hier bekijken.

Met deze leuke gekleurde trendy oortjes loopt u er trendy bij met de avondvierdaagse. Deze leuke gekleurde oortjes worden bewaard in bijpassende hoesjes met twee extra dopjes. Twee witte en twee blauwe. De hoesjes beschermen de oortjes tegen een stootje als u ze even niet gebruikt. De oortjes hebben een klein formaat maar hebben een groot promotionele waarde. De oortjes zijn beschikbaar in de vrolijke kleuren: wit, blauw, geel en rood leverbaar. U kunt de koptelefoon In-ear hier bekijken.
 

Stel u voor: U bent lekker aan het wandelen met de avondvierdaagse met een lekker muziekje in de oren, en plotseling is uw mobiel leeg. Gelukkig kan uw mobiel snel opgeladen worden met uw eigen Powerbank met aansluiting. Deze 'nood' batterij is perfect om de batterij van uw mobiele telefoon tijdens het wandelen van de avondvierdaagse op te laden. Ook kunt u er eventueel een fotocamera, tablet of een mp3/4 speler mee opladen! De noodbatterij kunt u thuis heel gemakkelijk zelf opladen via de USB-aansluiting. Van de indicator is gemakkelijk af te lezen hoe vol de noodbatterij is. De noodbatterij is verkrijgbaar per stuk in een doosje + de USB-oplaadkabel. U kunt hier de powerbank met aansluiting.
  
Een klein makkelijk mee te nemen EHBO set in een nylon etui, die tijdens de avondvierdaagse niet gemist mag worden. De EHBO mini set kan altijd makkelijk meegenomen worden door de kleine verpakking en de broekriem lus (zit aan de achterzijde van het etui). De set bestaat uit een: schaartje, pincet, verband, pleister en een steriel gaasje. De Mini EHBO set is verkrijgbaar in de kleuren rood en kobaltblauw. U kunt hier de EHBO mini set bekijken.