Top 5 relatiegeschenken voor de badkamer

In een steeds drukker wordende maatschappij is het belangrijk om zo nu en dan eens goed tot rust te komen en u compleet te kunnen ontspannen. Zo voorkomt u stress en blijft u lekker in uw vel zitten. Een plek waar dit goed kan is natuurlijk de badkamer, want wat is er nu fijner dan zo nu en dan een warm bad nemen? Als partner of geschenk kunt u bijdragen aan deze ontspanning met het geven van relatiegeschenken speciaal voor in de badkamer! Om u een eindje op weg te helpen hebben we daarom onze top 5 badkamer relatiegeschenken op een rijtje gezet!

Digitale douchetimer

Met deze digitale douchetimer zorgt u ervoor dat in bad gaan of douchen altijd verantwoord blijft. Zo staat u er namelijk nooit meer te lang onder! Daarmee is deze timer een milieuvriendelijk en praktisch cadeau voor uw relaties. De douchetimer heeft de vorm van een druppel, heeft een blauwe startknop en draait op 1 knoopcelbatterij.

Badjas

Een badjas is wellicht een iets informeler cadeau, geschikt voor nauwe partners en relaties. De badjas is gemaakt van fleece en geeft een heel royaal gevoel. De zachte en warme badjas heeft 2 zakken en lange mouwen. Een warm geschenk dus voor uw relaties. Ook te gebruiken in wellnesscentra en schoonheidsalons. De badjas is te leveren in 2 kleuren en kan indien gewenst voorzien worden van borduursel.

Fair trade cadeauset

Wanneer u op zoek bent naar een verantwoord relatiegeschenk hebben wij de Fair trade cadeauset in de aanbieding! De set staat voor tropische ontspanning met natuurlijke producten. De Fair Trade cadeauset bestaat uit een fair trade body cleanser en hair shampoo met rietsuiker uit Mauritius en een bodylotion met notenolie uit Bolivia. De Fair Trade Cadeauset wordt geleverd in een luxe transparante etui en is indien gewenst te bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze.

Badset Tobbe

De badset Tobbe is een leuk geschenk om weg te geven. De badset zorgt voor een luxe wellness gevoel bij al uw relaties. De houten mini wastobbe is gevuld met een spons met sisal, een nagelborsteltje, een puimsteen en een badspons. Zo geeft u een origineel en authentiek uitziend geschenk. De wastobbe is ongeveer 14 bij 17 bij 12 cm en weegt zo’n 300 gram.

Toilettas

Altijd handig, een toilettas om alle bad- en verzorgingsproducten in te kunnen bewaren. Door een bedrukte toilettas te schenken aan uw relaties geeft u hen daarnaast ook een praktisch reisartikel cadeau. 

Uiteraard zijn er nog talloze andere geschenken die zeer geschikt zijn om uw relaties en partners cadeau te doen. Mocht u vragen hebben of graag advies willen over de keuze van het juiste relatiegeschenk dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.