Verras uw partners met een zoet relatiegeschenk: 6 ideeën

Bent u op zoek naar een blijk van waardering voor uw relaties? Deze eetbare relatiegeschenken zijn leuk en smakelijk om te krijgen! Weet u niet goed wat u moet kiezen? Aan de hand van dit artikel hopen wij u te kunnen inspireren bij het kiezen van een zoet relatiegeschenk.

 

1. Glazen snoeppot

De glazen snoeppot is erg leuk om te geven, wellicht nog leuker om te krijgen. Daarnaast krijgt een snoeppot vaak een prominente plek op een kantoor. Op deze manier wordt uw relatie regelmatig op positieve wijze geassocieerd met u, en uw bedrijfsnaam. Deze snoeppotten kunt u uiteraard naar eigen wens vullen met bijvoorbeeld chocolade, lolly’s of zuurtjes.

2. Mint Box

Heeft u liever iets kleins en handzaams? Wellicht dat de “Mint box” een oplossing is. Deze kleine doosjes met schuifdeksel zijn er in verschillende kleuren en zijn zeer geschikt om te bedrukken. De boxjes bevatten ongeveer 60 verfrissende mintsnoepjes. Eenmaal leeg zijn de boxjes weer bij te vullen met nieuw snoepgoed.

3. Zuurstok

Zuurstokken zijn zeer geliefd onder de echte snoepliefhebbers. De traditionele zoetzure stokken zijn vooral onder kinderen erg populair. De transparante wikkels kunnen daarnaast bedrukt worden met promotionele tekst. 

4. Pepermuntblokjes

Een fris relatiegeschenk! Deze blokjes pepermunt worden geleverd in een fullcolour gedrukte wikkel. Het ontwerp kunt u zelf maken. Dit geschenk is handig om weg te geven bij bijvoorbeeld een open dag of andere promotieactiviteit.

5. Chocolade

Deze echte Belgische chocolade is voor de zoetekauw niet te weerstaan. Verpakt in kleine blokjes van 5 gram zijn de chocolaatjes lekker als tussendoortje. Handig als bedankje, in de wachtkamer of op de balie van uw receptie. De chocolade is standaard leverbaar in een pure- of melkvariant. 

Bent u op zoek naar een grotere variant om te gebruiken als relatiegeschenk? Dan is de 75g chocoladereep misschien een betere oplossing. Chocolade stimuleert daarnaast op positieve wijze de hersenen om zo vervolgens weer een nuttige bijdrage te kunnen leveren binnen het bedrijf.

6. Stroopwafels in blik

Blijft u liever in de Hollandse sferen? Bekijk dan deze typische Hollandse lekkernij. De stroopwafels worden geleverd in een bijpassend blik met Nederlands patroon. Ook op de blikken kunt u zelf een promotietekst schrijven. Het blik bevat 8 stroopwafels met karamelvulling. Lekker voor bij de koffie of een kopje thee!

U merkt al dat er keuze genoeg is wanneer het aankomt op het selecteren van een smakelijk geschenk! Mocht u twijfelen over het bestellen van één van onze producten dan kunt u altijd, geheel vrijblijvend, een offerte, sample, en/of drukproef bestellen. Op deze manier bent u verzekerd van een geschenk dat optimaal aansluit op uw wensen en behoeften. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u veel plezier bij het geven van uw geschenk.