Wij zijn genomineerd

Wij zijn genomineerd

Vol trots mogen wij ons tot het lijstje van genomineerden voor ‘Leverancier van het Jaar 2022’ voegen. Voor deze nominatie zijn wij onze medewerkers, PromZ en uiteraard onze klanten zeer dankbaar. Wat deze nominatie precies inhoud zullen we je uitleggen in dit artikel.

De award voor ‘Leverancier van het Jaar 2022’ wordt sinds 2003 uitgereikt op initiatief van PromZ, ondersteund door de brancheverenging PPP. Het is een vak prijs waarbij niet alleen experts bepalen wie de winnaar wordt, maar ook de eindklanten kunnen hun stem uitbrengen. Dit maakt het een unieke en waardevolle prijs.

De belangrijkste criteria voor de award zijn: creatief en innovatie, kennis en advies en uiteraard duurzaam en MVO. Alle drie de criteria die wij hoog in het vaandel hebben zitten. Breng jij ook je stem uit?

 


Breng je stem uit

 

De winnaar ‘Leverancier van het Jaar 2022’ wordt bekend gemaakt tijdens de Night of the PromZ aan het einde van de eerste dag van De Leveranciersdagen 2022, het vak evenement dat op 7 en 8 september plaatsvindt in Expo Houten.

Wij kijken ernaar uit! Jij ook?