Zo kiest u het perfecte bedankje voor vrijwilligers

Zo kiest u het perfecte bedankje voor vrijwilligers

Op 9 en 10 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Hiermee laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve participatie van burgers is voor de samenleving. Buiten dit grootse evenement zijn er nog talloze mensen die zich dagelijks inzetten als vrijwilliger. Deze vrijwilligers zijn het kloppen hart van vele sociale initiatieven. Deze mensen verdienen een bedankje voor hun inzet en dat kan uiteraard met een leuk en persoonlijk geschenk. Welk geschenk? Wij helpen u graag kiezen met behulp van dit overzicht.

Handig gebruiksvoorwerp

Bij het kiezen van een geschenk is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een geschenk dat ook lang door de ontvanger gebruikt kan worden. Hierbij is het van belang om uw doelgroep goed in kaart te hebben. De groep vrijwilligers is vaak uiteenlopend, wat het lastig maakt om voor één leuk geschenk te kiezen. Echter zijn er talloze artikelen die geschikt zijn voor iedere doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank bedrukt met tekst. Iedereen heeft wel een smartphone en een extra noodbatterij is dan geen overbodige luxe. Bovendien is het een artikel dat veel gebruikt wordt en bij iedere uitstapje wordt meegenomen.

Iets om te delen met anderen

Vrijwilligers zijn vaak hele behulpzame mensen die houden van delen. Zij zullen het zeer waarderen wanneer zij een geschenk ontvangen die zij met anderen kunnen delen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een heerlijk gevulde snoeppot. Aangezien vrijwilligers ook veel van huis zijn om anderen te helpen is het bedrukte snoep ook leuk om te delen met het gezin. En zo zijn er nog veel meer geschenken die u kunt laten bedrukken met een leuk bedankje.

Algemeen bedankje of persoonlijke opdruk?

Een geschenk kiezen is één ding, maar vervolgens moet u ook nadenken over de bedrukking. U kunt een groot aanbod laten bedrukken met een leuk bedankje. Dit kunt u uit

delen aan of opsturen naar uw vrijwilligers. Daarnaast is het ook mogelijk om geschenken te personliseren. Dit kan zijn met een foto door het digitaal printen of een persoonlijke gravering. Door de geschenken met naam te personaliseren maakt u een grote impact op de vrijwilligers. Zij voelen zich extra in het zonnetje gezet en dat wordt zeker gewaardeerd.

Wilt u de vrijwilligers bedankt met een extra persoonlijk geschenk dat precies bij u en uw idealen aansluit? Onze adviseurs staat altijd klaar met een persoonlijk advies op maat.