Home & beauty artikelen bedrukken

Huishoudartikelen en keukengerei, gepersonaliseerd met uw logo

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk dat iedere dag in beeld komt en gewaardeerd wordt door al uw relaties? Denk dan eens aan huishoudelijke artikelen, zoals kaarsen of fotolijstjes. Deze relatiegeschenken worden onderdeel van het interieur van uw relaties, waardoor ze iedere dag in beeld komen. Niet alleen uw relaties, maar dus ook anderen zullen de home products zien. Op zoek naar meer praktische geschenken? Verras uw medewerkers of relaties dan eens met handige keukengerei.

Verras uw relaties én medewerkers met Home products

In het assortiment Home products vindt u handige artikelen voor in huis, zoals flesopeners, maar ook prachtige mokken en glazen. Daarnaast vindt u er ook luxe artikelen zoals een elegante wijnset of een decanteerset. De bedrukte glazen en mokken kunt u natuurlijk ook gebruiken voor op het kantoor. Laat de mokken bedrukken met uw logo en de kleuren van uw huisstijl. Ook kunt u bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers erop laten bedrukken. Dit zullen zij zeker waarderen.

Verras uw relaties met bedrukte huishoudelijk artikelen

Uw home products kunt u direct online bestellen. Uiteraard kunt u ook één van onze showrooms bezoeken of telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat. Uw huishoud artikelen worden altijd met zorg bedrukt en bij u afgeleverd. Ervaar het zelf en ontdek ook de meerwaarde van bedrukte relatiegeschenken. Hiermee zorgt u voor tastbaar beter bereik.