Bedrijfsgeschenken voor al uw zakenrelaties

Zakelijke geschenken worden vaak ingezet om het eigen personeel te bedanken voor hun inzet, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrukt wijngeschenk. Jouw zakenrelaties leveren ook een grote bijdrage aan het succes van jouw bedrijf. Vaak is dit in de vorm van een nauwe samenwerking of een goede deal. Het is dan ook heel normaal om jouw relaties eens in het zonnetje te zetten. Bovendien versterk je hiermee de relatie tussen jou en jouw zakenrelatie en leg je een fundering voor een nog nauwere samenwerking in de toekomst. Wanneer je de bedrijfsgeschenken met logo laat bedrukken, laat je een onvergetelijke indruk achter.

Bedrijfsgeschenken in alle soorten en maten

Je hebt in het uitgebreide assortiment zakelijke geschenken een ruime keuze aan diverse cadeaus. De luxe cadeaus, zoals bedrukte trolleys en schrijfmappen, zijn erg geschikt als eindejaarsgeschenk. Maar je kan uiteraard het hele jaar door jouw relaties verrassen met kleinere en goedkope relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrukte zonnebril in de zomer of een gepersonaliseerde muts in de winter. In het brede assortiment vind je altijd een bedrijfsgeschenk dat bij jou past. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat.

Een zakelijk cadeau voor iedere gelegenheid

Veel ondernemingen geven vaak een zakelijk cadeau weg aan het eind van een kalenderjaar. Dit eindejaarsgeschenk staat dan in het teken van de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar. Ook worden de business gifts vaak weggegeven als jubileum geschenk. Met een persoonlijke bedrukking of luxe gravering maak je hiermee een nog grotere indruk dan normaal. Zoals eerder aangegeven is iedere gelegenheid wel een goed moment om jouw relaties te verrassen met een bedrijfscadeau met logo. Verras jouw relaties bijvoorbeeld ook op hun verjaardag of wanneer er een goede deal is afgesloten.

Jouw zakelijke relatiegeschenken bestel je eenvoudig online

Of je nu kiest voor een stijlvolle paraplu met bedrukking of een stoere schrijfmap met gravering, alle bedrijfsgeschenken zijn direct online te bestellen. Via de webshop kan je precies aangeven wat je bedrukkingwensen zijn. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een digitale drukproef waarop je precies kan zien hoe jouw bedrijfscadeau met logo en/of tekst eruit komt te zien. Uiteraard is het ook mogelijk om een drukproef vooraf aan te vragen. Zo kan je alvorens je bestel overleggen met jouw team en weet je dat jouw hele team achter de gekozen business gift staat.

 • Trolley Rimple
  Vanaf
  65,99
  stars stars
  (2)
  • De trolley heeft 4 zwenkwieltjes
 • Documentenmap Paris [A5]
  Vanaf
  11,21
  stars stars
  (5)
  • Zeer compact
 • Parker balpen Jotter Special
  Vanaf
  5,83
  stars stars
  (14)
  Topper