Hamers en ander gereedschap bedrukt met logo en tekst

Lekker klussen met bedrukt gereedschap. Help jouw relaties een handje en zet ze aan het werk. Schenk jouw relaties nuttige en praktische relatiegeschenken die goed van pas kunnen komen bij het klussen. In ons uitgebreide assortiment vind je diverse artikelen die je kan laten bedrukken met jouw naam of bedrijfslogo. Heb je inspiratie nodig? Wij zetten een aantal originele en leuke bedrukte gereedschap & veiligheidsartikelen voor je op een rijtje. 

Praktische en originele relatiegeschenken

Gereedschap met opdruk is niet alleen erg handig voor jouw klussende relaties, maar komt bij iedereen wel van pas. Iedereen heeft namelijk wel eens een bedrukte rolmaat, zakmes of zaklamp nodig. Deze gereedschapsartikelen zijn onmisbaar in elk huishouden; en dus kan je er ook de niet-klussers erg blij mee maken. Wil je de echte klusser verrassen? Wat dacht je van een thermosfles met bedrukking? Zo kan jouw relatie altijd genieten van een heerlijk warm kopje koffie of thee. 

Wil je écht origineel zijn en een onvergetelijke indruk achterlaten op je klussende relatie? Geef dan de Vrijdagmiddag hamer cadeau. Dit is een echte hamer die tegelijkertijd ook nog eens een flesopener met opdruk is! Ideaal om een biertje mee te openen op de vrijdagmiddagborrel. Daarbij zorgt de kunststof handgreep niet alleen voor een goede grip, het is ook ideaal om jouw logo in te graveren. Met dit gereedschap artikel relatiegeschenk weet je zeker dat je een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. 

Kies uit diverse gereedschapsets en tools

In het assortiment vind je diverse gereedschappen en praktische geschenken. Ons assortiment is namelijk zeer divers en varieert van handige hobbymessen tot volledige gereedschapsets. De gereedschapsets zijn er in allerlei uitvoeringen en stijlen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een handzame 2-delige set met lamp en schroevendraaier of juist voor een uitgebreide 25-delige set die geschikt is voor experts. Daarnaast kan je ook kiezen voor praktische geschenken die ook in het dagelijks leven goed van pas kunnen komen. Laat bijvoorbeeld een timmermanspotlood bedrukken met jouw logo en geef deze weg bij bouwmarkten. 

Bestel gemakkelijk en snel uw gereedschap met bedrukking online

Bedrukt gereedschap is op veel manieren inzetbaar en daarom een zeer praktisch geschenk. Ook de bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens jouw bestelling kan je bij ons precies aangeven wat jouw wensen zijn met betrekking tot aantal, kleuren en opdruk. Je kan een gratis, digitale drukproef van het artikel aanvragen. Zo kan je precies zien hoe het artikel eruit komt te zien en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Heb je vragen? Of ben je er nog niet helemaal uit en heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag en geven je persoonlijk advies op maat. Zij kunnen je tevens voorzien van een offerte op maat.