Promotieartikelen en promotiemateriaal, de nr. 1 in promotieartikelen

Het doel van promotieartikelen is uiteraard het creëren van naamsbekendheid maar ook voor het versterken van de relatie tussen uw bedrijf/merk en klanten. Met het overhandigen van promotieartikelen brengt u een positief imago over. Bovendien kunt u de producten laten bedrukken met uw logo of een leuke tekst. Zo blijft uw bedrijf altijd top-of-mind wanneer het artikel herhaaldelijk wordt gebruikt.

Het effect van een goed promo artikel

In een moderne wereld denk je misschien, promotiemateriaal is ouderwets, maar niets in minder waar. Goed promotiemateriaal levert een cruciale bijdrage aan jouw marketingmix. Wanneer je promotiemateriaal laat bedrukken kan je deze in je gehele funnel inzetten. Zo kun je promo artikelen bedrukken met logo en als branding tool inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte paraplu's op een regenachtige dag. Hiermee speel je in op de actualiteit en emotie van de ontvanger. Daarmee maak je als merk zeker impact. Daarnaast is het promotiemateriaal ook onmisbaar onderaan de funnel. Met een leuk cadeau kan je de klant wellicht net overhalen om de aankoop te doen. Geef bijvoorbeeld promotietassen weg bij een aankoop. Hiermee zet je niet alleen je eigen merk op de kaart, maar je helpt je klant tegelijkertijd met een het dragen van de spullen en je levert een duurzame bijdrage aan een beter milieu. Kortom, het effect van een goed promo artikel ligt in jouw handen.

Zeer ruim aanbod aan promotieartikelen

Bent u op zoek naar promotieartikelen en relatiegeschenken? Dan bent u hier aan het juiste adres! Omdat alles bij ons intern gebeurt, kunnen wij snel uw promotieartikel gereed maken. Een aantal voorbeelden van onze promotieartikelen zijn: promopennen, bedrukte aanstekers, bedrukte sleutelhangers, stressfiguren met bedrukking, snoepgoed met bedrijfslogo en knuffels met een persoonlijke boodschap. Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne hebben wij geschikte bedrukte promotieartikelen. Om uw personeel te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf of campagne, bieden wij onder andere promotionele tassen, promo shirts, promo jassen, promotie petten en meer promotiekleding. Voor een compleet overzicht van ons totale aanbod vraagt u uiteraard de Van Helden brochure aan!

De promotieartikelen die u zoekt voor een specifiek moment

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook diverse promotieartikelen die afgestemd zijn op diverse branches. Enkele voorbeelden zijn de autobranche, onderwijs en de zorg. Voor elk bedrijf of organisatie hebben wij een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk. Daarnaast zijn er verschillende momenten gedurende het jaar die zich uitstekend lenen voor het overhandigen van promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan Kerstmis, Koningsdag of Valentijnsdag. Voor verschillende geefmomenten hebben wij altijd het juiste promotieartikel in ons assortiment. Iets dat ongetwijfeld dé plek is voor promotieartikelen zijn beurzen. Het is effectief om uw bezoekers een leuk presentje mee te geven die hen helpt herinneren aan uw presentatie of bedrijf. Dit is zeer gebruikelijk op allerlei beurzen.

Promotieartikelen bedrukken met uw logo

Alle artikelen kunnen wij tegen de laagste prijs bedrukken. U kunt de relatiegeschenken bijvoorbeeld laten bedrukken met een logo of tekst. Dit is een efficiënte en eenvoudige manier om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te generen of de band tussen u en uw relaties te versterken. Wanneer u een logo of tekst wilt laten bedrukken, levert u zelf het beeld- of tekstmateriaal naar wens aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit zorgvuldig en netjes op alle geschenken wordt geplaatst. Voor meer informatie over het correct aanleveren van uw logo, verwijzen wij u graag door naar onze pagina over de logo aanlevering. Heeft u alsnog vragen? Neem gerust contact met ons op!