Promotiegeschenken - Promotie geschenken voor klanten en relaties

Promotiegeschenken worden al jaren ingezet voor allerlei doeleinden. Het is een effectief marketingmiddel met een groot bereik. Helemaal wanneer je het promotieartikelen laat bedrukken met een goede tekst en jouw logo.

Spreek jouw waardering uit met unieke promo artikelen

Promotieartikelen worden niet alleen gebruikt om meer bereik te verkrijgen voor een marketingactie, maar kunnen ook ingezet worden om extra waardering te tonen aan klanten en relaties. Verras de vaste klanten bijvoorbeeld met een uniek geschenk bedrukt met jouw logo. Of organiseer een speciaal evenement waarbij je diverse promotiegeschenken kunt weggegeven. De promotie geschenken zijn tevens prima geschikt om bijvoorbeeld als giveaway weg te geven op een beurs of congres. De bezoekers van jouw beurs of congres zullen zich zeker gewaardeerd voelen zodra zij een uniek promotieartikel met logo ontvangen.

Dé beste promotie geschenken aller tijden

In het assortiment kan je kiezen uit meer dan 2.000 relatiegeschenken die elk stuk voor stuk bedrukt kunnen worden. Het populairst onder alle promotieartikelen is de bedrukte pen. En dat is niet zonder reden. De pen is een veelgebruikt artikelen dat ook vaak wordt uitgeleend aan anderen. Een promo pen gaat maar liefst door gemiddeld zeven verschillende handen. Dat betekent dat jouw bereik bijna 7x groter is dan je in eerste instantie denkt. Naast de pen zijn ook de bedrukte sleutelhanger, aanstekers en tassen met logo populaire weggevers. Heb je bijvoorbeeld ooit een beurs bezocht zonder bedrukte tas of weggever? Ook de nieuwkomers hebben de kans om populair promotiemateriaal te worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte powerbank. Deze is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.

De promotieteams zijn net zo belangrijk als de weggever zelf

Veel organisaties geven promotiemateriaal weg op beurzen, evenementen en open dagen. Vaak worden de promotieartikelen met logo en/of tekst uitgedeeld door speciale promotieteams of eigen medewerkers. Ook hier kan je weer profiteren van een extra groot bereik door jouw promotieteams of medewerkers te voorzien van kleding met bedrukking van een promotionele tekst en jouw logo. Je kan bijvoorbeeld denken aan een polo of t-shirt met opdruk, maar een subtiel accessoire zoals een pet met opdruk kan ook al het verschil maken. Deze kan je aan de voorzijde bedrukken met een leuke tekst en aan de achterzijde voorzien van jouw logo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor promo artikelen en bedrukt textiel? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 • Dopper Original [450 ml]
  Vanaf
  7,73
  stars stars
  (196)
  Topper
  • Cradle2Cradle gecertificeerd
 • Parker balpen Jotter Special
  Vanaf
  5,83
  stars stars
  (14)
  Topper
 • Notebook Desk [A5]
  Vanaf
  1,49
  stars