Relatie Cadeau - Kies uit leuke, originele en luxe cadeaus

Bent u opzoek naar een leuk-, origineel- of luxe cadeau voor uw relaties? Dan bent u hier aan het juiste adres. Van pennen tot sleutelhangers en van paraplu's tot schrijfmappen. U vindt altijd wel een relatie cadeau dat bij u en uw relatie past. Kies bijvoorbeeld voor een luxe cadeau voor op het kantoor of een leuk cadeau voor in uw vrije tijd. Uiteraard kunnen de relatie cadeaus bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam en/of uw tekst.

Groot assortiment relatie cadeaus

Bij van Helden vindt u altijd wel een geschikt relatie cadeau. Bent u op zoek naar een leuk cadeau maar weet u niet goed wat u moet geven? Bij van Helden vindt u uw inspiratie zeker terug! Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke set Speelkaarten of Jojo’s in de kleur van uw bedrijf? Meer op zoek naar wat actievere relatiegeschenken? Ook dan is van Helden uw partner. Wat dacht u bijvoorbeeld van Frisbees of strandballen? U laat natuurlijk een nog betere indruk achter wanneer u uw relaties op een originele manier weet te bedanken. Met een handige Dopper verrast u uw relaties en bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig door drinkwaterprojecten te steunen.  Deze waterfles is al te bestellen bij een minimale afname van 30 stuks! 

Luxe relatie cadeaus

Luxe relatie cadeaus doen het goed in de zakelijke markt. Wij hebben een uitgebreid assortiment luxe relatie cadeaus waardoor u altijd het juiste cadeau weet te vinden. Heeft u het afgelopen jaar goed zaken kunnen doen met uw relaties en wilt u deze partners bedanken voor hun hulp? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wat luxere relatie cadeaus te geven. Met luxe pennen, schrijfmappen of heerlijke wijnsets scoort u zeker punten en wellicht zorgen de cadeaus voor een nóg betere samenwerking in 2018!

Persoonlijke bedrukking

U maakt relatie cadeaus nog leuker met een persoonlijke bedrukking van uw bedrijf of juist met de naam van uw relatie. Zo worden uw relaties er altijd aan herinnerd dat ze het mooie geschenk aan u te danken hebben! Wat dacht u bijvoorbeeld van pennensets inclusief persoonlijke bedrukking? Bij Van Helden kunt u met een gerust hart een geschenken laten bedrukken. U kunt al uw wensen al bij de bestelling doorgeven en wij zorgen ervoor dat u een proefdruk ontvangt voor uw persoonlijke cadeaus in productie gaan. Indien u nog meer advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen en dan zorgen we samen voor een offerte op maat!