0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Luxe relatiegeschenken bedrukt met logo en tekst

Wilt u net even wat meer uit de kast halen voor uw relaties en werknemers? Dan bieden onze luxe relatiegeschenken de uitkomst! Deze geschenken zijn net wat luxer en exclusiever dan de standaard. Bij de luxe cadeaus kunt u vindt u een breed scala aan artikelen. Naast onze vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus als exclusieve pennensets met personalisering en luxe schrijfmappen met logo, hebben wij ook vele items die de persoonlijke relatie onderstreept. Denk hierbij bijvoorbeeld een exclusief keukenartikel met bedrukking, een complete badset bedrukt met uw logo.

Originele en luxe relatiegeschenken

Als we inzoomen op specifieke luxe producten bieden wij veel originele relatiegeschenken aan. Zo is bijvoorbeeld de Solar Sunflower een zeer bijzonder geschenk. Dit is een leuk product welke groene energie opslaat en waarmee vervolgens de smartphone of tablet kan worden opgeladen. De boom is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals reSound™ en bamboe.

Naast de Solar Sunflower zijn bijvoorbeeld ook traditionele parpalu’s een luxe geschenk om weg te geven. De paraplu in traditionele kleuren zijn perfecte te bedrukken met een tekst en uw logo, waardoor het een uniek relatiegeschenk wordt om weg te geven, dat ook nog veelvuldig gebruikt zal worden.

De luxe geschenken zijn perfect om weg te geven als eindejaarsgeschenk, maar doen het ook erg goed als jubiluemgeschenk of verjaardagscadeau!

Eén luxe cadeau in plaats van meerdere

Eén van de redenen om juist te kiezen voor één luxe geschenk, in plaats van meerdere kleine geschenken, is omdat het enorm veel zoekwerk scheelt. De zoektocht naar meerdere kleine geschenken is namelijk erg tijdrovend, waardoor het perfecte moment voorbij kan vliegen en dan niet meer van toepassing is. Wanneer u kiest voor een luxe geschenk hoeft u niet ver te zoeken, is personaliseren vaak mogelijk en profiteert u van een effectief bereik. Dat maakt het uitkiezen en bestellen van de luxe relatiegeschenken een stuk eenvoudiger!

Luxe relatiegeschenken bedrukken

Net als merendeel van onze producten kunnen de luxe relatiegeschenken ook bedrukt worden. Deze kunt u laten bedrukken met een bedrijfslogo, tekst of zelfs foto! Uw bereik wordt bovendien nog groter wanneer u kiest voor een artikel dat veel gebruikt wordt, zoals een luxe pennenset of een multitool. Het is tevens mogelijk om bepaalde luxe items te laten personaliseren. Zo heeft u voor iedere relatie een uniek luxe geschenk met naam.

Al met al, genoeg keuze wat betreft luxe! Mocht u alsnog vragen hebben of advies willen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk!

Terug naar boven