• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Luxe relatiegeschenken bedrukt met logo en tekst

Wilt u net even wat meer uit de kast halen voor uw relaties en werknemers? Dan bieden onze luxe relatiegeschenken de uitkomst! Deze geschenken zijn net wat luxer dan de standaard. Bij deze categorie kun u denken aan diverse producten. Naast onze vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus als exclusieve pennensets en luxe artikelen voor op kantoor, hebben wij ook vele items die de persoonlijke relatie onderstreept. Enkele voorbeelden hiervan zijn geschenken die betrekking hebben op sport, golf, keuken, persoonlijke verzorging, kerst of vrijetijdsbesteding.

Originele en luxe relatiegeschenken

Als we inzoomen op specifieke luxe producten bieden wij veel originele relatiegeschenken aan. Zo is bijvoorbeeld de Solar boom een zeer bijzonder geschenk. Dit is een leuk product welke groene energie opslaat en waarmee vervolgens de smartphone of tablet kan worden opgeladen. De boom is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals reSound™ en bamboe.

Naast de Solar boom is ook de universele oplader Le Family een top relatiegeschenk om te geven. Dit is een zeer luxe product welke zowel op het kantoor als thuis gebruikt kan worden. Het fijne aan deze oplader is dat het meerdere apparaten tegelijkertijd kan opladen. Daarnaast is het tevens in bezit van meerdere aansluitingen. Dus zowel een iPhone als Sony kunnen aangesloten worden. 

Eén luxe cadeau in plaats van meerdere

Eén van de redenen om juist te kiezen voor één luxe geschenk, in plaats van meerdere kleine geschenken, is omdat het enorm veel zoekwerk scheelt. De zoektocht naar meerdere kleine geschenken is namelijk erg tijdrovend en dan niet meer van toepassing. Dat maakt het uitkiezen en bestellen van geschenken een stuk eenvoudiger!

Luxe relatiegeschenken bedrukken

Net als merendeel van onze producten kunnen de luxe relatiegeschenken ook bedrukt worden. Deze kunt u laten bedrukken met een bedrijfslogo, tekst of zelfs foto! Met name interessant bij onze luxe Cross Calais balpen of de Multitool deluxe. Beide items zijn veel gebruikte producten waardoor het bereik wordt vergroot en de promotie ten goede komt.

Al met al, genoeg keuze wat betreft luxe! Mocht u alsnog vragen hebben of advies willen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk!

 

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016