Bierglazen bedrukken

Ga voor optimale zichtbaarheid in jouw café of restaurant en laat jouw bierglazen bedrukken met logo en/of tekst. Van stoere bierpull tot stijlvolle bierglas, in het brede assortiment vind je altijd een bierglas dat bij jou past.

Bedrukte bierglazen voor iedere café of restaurant

Bier is één van de meest geschonken dranken in cafés. Dan is het natuurlijk extra leuk als je de bierglazen met eigen logo laat bedrukken. Door jouw logo op het bierglas te drukken zorg je voor een professionele uitstraling. Dit zal het imago van jouw café of restaurant extra ten goede komen. Je kunt altijd een bierglas kiezen die bij jou past. Ben jij bijvoorbeeld een stoere stadscaféhouder, dan kun je bierpullen bedrukken met jouw logo in plaats van een stijlvolle bierglas. Hiermee trek je jouw karakter volledig door.

Uiteraard is het ook mogelijk om bedrukte bierglazen in te zetten als relatiegeschenk. Geef bijvoorbeeld een bierglas met eigen logo of tekst weg als leuk extraatje bij een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk.

Laat jouw bierglazen met logo bedrukken voor een optimaal resultaat

Glas wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Hiermee kan je zeer getailleerd jouw logo en/of tekst op het glas laten drukken. Je kunt hierbij kiezen voor jouw eigen PMS kleuren. Dat betekent dat we de exacte kleur kunnen gebruiken als in jouw huisstijl. Hiermee krijgt het bierglas een professioneel karakter en sluit deze perfect aan bij de rest van jouw interieur.

Jouw bierglazen met opdruk bestel je eenvoudig online

Wanneer je bierglazen wilt laten bedrukken, kan je deze zeer eenvoudig online bestellen. Via de webshop kies je uit een breed scala een bierglas dat bij jou past. Vervolgens geef je al je wensen aan, denk aan aantallen en bedrukkingswensen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op deze PDF kan je precies zien hoe jouw bierglazen met opdruk eruit komen te zien. Ben je tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er altijd zeker van dat het eindresultaat voldoet aan jouw wensen.