Overige glazen

Van wijnglazen tot longdrink glazen. Al jouw overige glaswerk vind je hier en uiteraard zijn al deze glazen te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Leuk voor de horeca, jouw bedrijfskantine of zelfs als relatiegeschenk.

Sorteer op

9 producten

Glazen drankdispenser
Vanaf
€ 20,90
  • Maakt ieder feestje compleet
Drinkglas Tina [260 ml]
Vanaf
€ 2,08
Glas Max [340 ml]
Vanaf
€ 1,47
Luxe whiskey set Bigwhisk
Vanaf
€ 74,89
Gerecycled glazen drankenset Piccadilly
Vanaf
€ 20,74
Gerecycled glas Dilly [420 ml]
Vanaf
€ 2,51
Glas Zip [280 ml]
Vanaf
€ 1,47
Borrelglaasjes [set van 6]
Vanaf
€ 8,50
Drinkglas Mason Jar [480 ml]
Vanaf
€ 2,44
  • De trend van het moment

Van champagneglazen tot longdrinkglazen, voor ieder moment passend glaswerk

Voor ieder drankje is er passend glaswerk. Zo kan je bijvoorbeeld geen champagne drinken uit een theeglas of wijn drinken uit een bierglas. Daarom is het extra belangrijk om al het juiste glaswerk in huis te hebben. In het brede assortiment vind je altijd een glas dat bij jouw doelstelling past. Zoek je bijvoorbeeld iets voor in jouw eigen café, dan kan je een kijkje nemen bij onze theeglazen of bierpullen. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuzen aan overige glaswerk. Denk aan champagne- en wijnglazen. Voor iedere gelegenheid hebben wij passend glaswerk in huis die jij naar wens kunt laten bedrukken.

Laat jouw glazen bedrukken met eigen logo en/of tekst

Door glazen met logo te bedrukken vergroot je de professionaliteit van jouw café, restaurant of bedrijfskantine. Jouw huisstijl wordt volledig doorgetrokken. Dat zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar je vergroot hiermee ook je naamsbekendheid. Met name voor horecagelegenheden zijn glazen met opdruk van een logo of bedrijfsnaam onmisbaar. Daarnaast zijn de glazen met bedrukking ook perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld wijnglazen bedrukken en geen deze in combinatie met een heerlijke fles wijn cadeau aan zakelijke relaties. Of laat champagneglazen bedrukken en geef deze met een fles champagne cadeau aan medewerkers als eindejaarsgeschenk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen laten bedrukken? Bestel online

Wanneer jij glazen wilt laten bedrukken, kan je deze heel eenvoudig online bestellen. In ons brede assortiment kan je een keuze maken voor jouw glaswerk. Vervolgens geef je al je wensen aan, denk aan aantallen, opdruk etc. Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kun je precies zien hoe jouw bedrukte glazen eruit komen te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen we deze doorzetten naar onze drukkerij. Hier wordt jouw glaswerk bedrukt en binnen ca. 8 werkdagen heb je jouw bedrukte glazen in huis.