Opvouwbare bidons & flessen bedrukken

Universeel, verassend en super praktisch zijn ze. Opvouwbare bidons zijn beschikbaar in verschillende kleuren en te bedrukken zoals jij het wilt. Zet je logo op een opvouwbare bidon om weg te geven aan relaties. Of zet de opvouwbare bidon in als promotiemateriaal om nieuwe klanten te werven.

Sorteer op

2 producten

Opvouwbare bidon [400 ml]
Vanaf
€ 0,71
(15)
  • Drinktuit
Opvouwbare bidon T-shirt [320 ml]
Vanaf
€ 0,48
(1)
  • Met karabijnhaak

Originele opvouwbare bidons: leuk én handig

Bedrukbare bidons worden vaak bedrukt en weggeven als relatiegeschenk, met een goede reden. Drinkflessen komen namelijk altijd van pas en dit maakt de op te vouwen bidon met bedrukking een universeel relatiegeschenk. De opvouwbare bidon kan compact opgeborgen worden en is daarom extra praktisch. Je kunt de bidon opgevouwen weggeven waardoor de ontvanger deze gemakkelijk mee kan nemen. Uiteraard kunnen relaties en klanten de opvouwbare bidon vervolgens zelf ook klein maken wanneer deze leeg is. En thuis wordt de opvouwbare bidon weer gevuld met water en voilà: daar is jouw logo weer! Toch liever een bidon die niet op te vouwen is? Neem eens een kijkje in ons assortiment goedkope bidons met bedrukking of gepersonaliseerde bidons.

Diverse weggeefmomenten voor opvouwbare bidons

In de wereld van de relatiegeschenken kijk je altijd naar een geschikt weggeefmoment. Vaak worden bedrukte drinkwaren op relevante beurzen en evenementen weggegeven. Ons advies is om een doelgroep uit te kiezen, meetbare doelen op te stellen en gebaseerd op deze informatie opvouwbare bidons te bedrukken. Op deze manier kun je de bedrukking op opvouwbare bidons aan laten sluiten bij jouw doelen en jouw publiek. Zo kun je bijvoorbeeld opvouwbare bidons bedrukken en meegeven aan bezoekers van de Vakantiebeurs en zo jouw merk zichtbaar maken bij een grote groep mensen. Natuurlijk kun je inklapbare bidons ook heel goed weggeven binnen je bedrijf.

Laat opvouwbare bidons bedrukken als relatiegeschenk aan collega’s en medewerkers

Voor medewerkers en collega’s is het altijd leuk om een blijk van waardering te ontvangen. Personeel bewaart relatiegeschenken met logo vaak nog lange tijd, niet alleen omdat deze handig zijn maar ook omdat dit binding met het bedrijf waar ze voor werken creëert. Het voelt goed om ergens bij te horen en zo zullen medewerkers een opvouwbare bidon met opdruk in het zicht houden en vaker gebruiken dan een eigen gekochte drinkfles. Wil jij jouw collega’s in het zonnetje zetten en merkloyaliteit versterken? Zorg er dan voor dat zij trots ambassadeur van jouw business zijn en geef ze een bedrukte opvouwbare bidon.

Bestel jouw invouwbare bidons online

Ga jij voor een opvallende opvouwbare bidon met T-shirt design of target jij kinderen als doelgroep met de vrolijk gekleurde kinderbidon? Je kunt opvouwbare bidons met logo bedrukken precies zoals jij wilt. Tijdens de bestelling kies je welke kleur opvouwbare bidon met logo het beste bij jouw branding past. Ook kun je een afbeelding, tekst of logo uploaden welke op de opvouwbare bidon bedrukt zal worden. Wil je weten hoe de gepersonaliseerde opvouwbare bidon eruit komt te zien? We sturen je een digitale drukproef toe. Pas als je akkoord gaat met dit voorproefje zullen we beginnen met het bedrukken van opvouwbare bidons.

Heb je vragen over de opdrukmogelijkheden of ontvang je graag een offerte op maat? Neem contact met ons op en we geven antwoord op jouw vragen.