Heupflessen bedrukken

Een bedrukte heupfles is een origineel en praktisch relatiegeschenk. Een heupfles is een luxueuze drinkfles in een aan het lichaam aangepaste vorm, zodat hij makkelijk in je zak kan worden meegenomen. Aan je naamsbekendheid werken en bovendien een mooi geschenk cadeau doen? Laat de heupflessen dan bedrukken met je logo of bedrijfsnaam.

Sorteer op

4 producten

RVS drinkset [7-delig]
Vanaf
€ 8,32
  • Roestvrijstalen heupfles met een inhoud van ong. 200 ml
RVS Heupflesje [100 ml]
Vanaf
€ 2,91
RVS Heupfles [240 ml]
Vanaf
€ 3,91
  • Stijlvol geschenk
Rediston Hip Flask
Vanaf
€ 3,74

Bedrukte heupflessen als promotiemiddel

Laat heupflessen bedrukken en zet deze in als promotiemiddel. Door de bedrukte heupflessen op evenementen zoals beurzen en open dagen uit te delen, vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. U kunt de heupfles bedrukken met een afbeelding, pakkende tekst, uw logo of een slimme quote. De heupfles met bedrukking zal door veel mensen worden gezien, mensen zullen immers liever uit een luxueuze heupfles met bedrukking drinken dan uit een plastic flesje. Daarnaast zal de heupfles met logo op vele plekken gezien worden omdat de fles overal mee naartoe genomen kan worden. Tijdens het sporten kan de bedrukte heupfles gevuld worden met water, op de piste kunnen gebruikers een goede likeur in de heupfles met bedrukking doen. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat dranken warm houdt? In ons assortiment vindt u ook thermosflessen met logo en bedrukte thermosbekers.

Heupflessen personaliseren: een uniek relatiegeschenk

Bedrukte heupflessen zijn ideaal om uit te delen op plaatsen waar de doelgroep rondloopt. Op die manier worden potentiële klanten bereikt en vergroot u de naamsbekendheid van uw organisatie. Echter kunt u ook heupflessen personaliseren en aan relaties schenken. Een heupfles met opdruk, bijvoorbeeld een dankwoord of een inspirerende tekst, is een creatief relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. De wereld wordt steeds digitaler en dus zijn persoonlijke relaties des te belangrijker, zeker in de zakenwereld. Af en toe is investeren in een zakenrelatie nodig en dit kan perfect door een bedrukte heupfles te schenken. Een heupfles bedrukken is niet de enige mogelijkheid, wij hebben een groot assortiment te bedrukken drinkwaren.

Laat een luxe heupflacon graveren 

Omdat sommige momenten belangrijker zijn dan andere momenten en omdat een aantal zakenrelaties iets meer communicatie nodig hebben of specialer zijn, heeft Van Helden Relatiegeschenken ook extra luxe heupflessen met bedrukking in het assortiment. Laat een drinkset met heupfles bedrukken en geef uw relatie niet alleen een bedrukte heupfles maar ook vier drinkbekers en een vultrechter. Dit stijlvolle relatiegeschenk is ook te graveren. Een heupflacon graveren geeft een chique uitstraling maar heeft wel minder kleurmogelijkheden dan opdruk. Wilt u dat uw relaties de fles gemakkelijk overal mee naar toe kunnen nemen? Ga dan voor een heupfles pocket, dit is een heupfles opdruk met een heuptasje van hoogwaardig leder waar de fles precies in past. 

Heupflessen graveren of bedrukken? Bestel eenvoudig online

Relaties onderhouden is een klus en bedrukte relatiegeschenken zijn een goede oplossing om klanten en zakenrelaties een kleinigheidje te geven waardoor ze u niet vergeten. Het juiste relatiegeschenk kiezen voor een bepaalde gelegenheid is niet altijd even makkelijk. Of u nu voor de bedrukte heupfles gaat of een ander product uitkiest om te laten personaliseren, neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen over bedrukte relatiegeschenken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de opdruk krijgt u altijd eerst een digitale proefdruk opgestuurd en pas na akkoord van uw kant beginnen we met heupflessen bedrukken.