In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Promotiegeschenken - Promotie geschenken voor klanten en relaties

Promotiegeschenken worden al jaren ingezet voor allerlei doeleinden. Het is een effectief marketingmiddel met een groot bereik. Helemaal wanneer u het promotieartikelen laat bedrukken met een goede tekst en uw logo.

Spreek uw waardering uit met unieke promo artikelen

Promotieartikelen worden niet alleen gebruikt om meer bereik te verkrijgen voor een marketingactie, maar kunnen ook ingezet worden om extra waardering te tonen aan klanten en relaties. Verras de vaste klanten bijvoorbeeld met een uniek geschenk bedrukt met uw logo. Of organiseer een speciaal evenement waarbij u diverse promotiegeschenken kunt weggegeven. De promotie geschenken zijn tevens prima geschikt om bijvoorbeeld als giveaway weg te geven op een beurs of congres. De bezoekers van uw beurs of congres zullen zich zeker gewaardeerd voelen zodra zij een uniek promotieartikel met logo ontvangen.

Dé beste promotie geschenken aller tijden

In het assortiment kunt u kiezen uit meer dan 2.000 relatiegeschenken die elk stuk voor stuk bedrukt kunnen worden. Het populairst onder alle promotieartikelen is de bedrukte pen. En dat is niet zonder reden. De pen is een veelgebruikt artikelen dat ook vaak wordt uitgeleend aan anderen. Een promo pen gaat maar liefst door gemiddeld zeven verschillende handen. Dat betekent dat uw bereik bijna 7x groter is dan u in eerste instantie denkt. Naast de pen zijn ook de bedrukte sleutelhanger, aanstekers en tassen met logo populaire weggevers. Heeft u bijvoorbeeld ooit een beurs bezocht zonder bedrukte tas of weggever? Ook de nieuwkomers hebben de kans om populair promotiemateriaal te worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte powerbank. Deze is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.

De promotieteams zijn net zo belangrijk als de weggever zelf

Veel organisaties geven promotiemateriaal weg op beurzen, evenementen en open dagen. Vaak worden de promotieartikelen met logo en/of tekst uitgedeeld door speciale promotieteams of eigen medewerkers. Ook hier kunt u weer profiteren van een extra groot bereik door uw promotieteams of medewerkers te voorzien van kleding met bedrukking van een promotionele tekst en uw logo. U kunt bijvoorbeeld denken aan een polo of t-shirt met opdruk, maar een subtiel accessoire zoals een pet met opdruk kan ook al het verschil maken. Deze kunt u aan de voorzijde bedrukken met een leuke tekst en aan de achterzijde voorzien van uw logo.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor promo artikelen en bedrukt textiel? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

(37 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven