Diverse hobby -vrije tijd bedrukken

Stap de vrije tijd van jouw klanten en zakenrelaties binnen door ze te verrassen met bedrukte outdoor artikelen. Het ruime assortiment biedt te bedrukken hobbyproducten voor iedere doelgroep, van extreme avonturiers tot luxe levensgenieters. Laat outdoor relatiegeschenken bedrukken met jouw logo en verhoog naamsbekendheid, merkloyaliteit en open de deuren voor nieuwe leads.

(54 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedruk outdoor artikelen met uw naam en/of logo

Benader uw relaties in de frisse lucht met originele en leuke outdoor artikelen. Als u de outdoor en hobbyartikelen laat bedrukken met u naam en/of logo werkt u op een informele manier aan uw naamsbekendheid. U bereikt uw relaties op deze manier namelijk op momenten waarop zij bezig zijn met dat wat ze het liefst doen. Tijdens outdoor activiteiten zoals sport of wandelingen zijn uw relaties ontspannen. Geeft u een relatiegeschenk dat hiermee te maken heeft, dan zullen zij uw naam associëren met een positief en ontspannen gevoel. Dat is nog eens een mooie manier om aan uw naamsbekendheid te werken!

Kies uit ons ruime assortiment

De outdoor activiteiten die uw relaties kunnen ondernemen zijn veelzijdig en divers. Dat kan variëren van actieve sporten zoals voetbal, wielrennen of hardlopen, tot ontspannende activiteiten zoals yoga of het maken van lange wandelingen. Bij Van Helden vindt u voor elke outdoor bezigheid een passend relatiegeschenk. Wat dacht u bijvoorbeeld van stappentellers met bedrukking voor de wandelaars en hardlopers, bedrukte fietsartikelen zoals een fietslampje voor de fietsliefhebbers of zonnebrillen met opdruk voor de zonaanbidders. 

Maar ook voor hobbyisten en diverse vrijetijdsbestedingen kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar leuke geschenken en give aways. Denk aan een trolley met opdruk of laat verschillende picknickartikelen bedrukken. Voor elke doelgroep en ieder geefmoment is er wel een geschikt relatiegeschenk te vinden.

Vergroot uw naamsbekendheid door outdoor artikelen te bedrukken

Door uw naam, logo en/of leuke tekst op de outdoor relatiegeschenken te bedrukken, kunt u profiteren van een groot bereik. Bij outdoor artikelen wordt uw opdruk namelijk niet alleen gezien door uw relaties, maar ook door de relaties van uw relaties. Hierdoor stijgt de effectiviteit van het relatiegeschenk en profiteert u van meer naamsbekendheid. U kunt bij outdoor ook denken aan bedrukt promotietextiel, zoals bedrukte sweaters voor de winter of een bedrukt t-shirt voor de zomer.

Bestel gemakkelijk online

Al uw relatiegeschenken kunt u snel en gemakkelijk online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig aangeven wat de gewenste kleuren, aantallen en bedrukkingswensen zijn. Om een indruk van het bedrukte outdoor relatiegeschenk te krijgen alvorens een definitieve beslissing te maken, kunt u ervoor kiezen een gratis drukproef te laten maken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Heeft u speciale wensen of wilt u graag extra informatie ontvangen? Neem dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u voorzien van persoonlijk advies op maat en vrijblijvende offerte.