Etenswaren

Een verfrissend geschenk valt bij iedereen in de smaak. Daarnaast kunt u ook kiezen voor gezonde giveaways zoals een appel. Bekijk ons assortiment. 

(142 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat etenswaren bedrukken met jouw eigen logo

Liefde gaat door de maag en dus ook de liefde wat klanten zullen hebben voor jouw organisatie. Met bedrukte etenswaren kun je iedere relatie verrassen. De heerlijke etenswaren doen het goed op allerlei evenementen. Zo zijn bedrukte pepermuntjes ontzettend populair om weg te geven tijdens beurzen en open dagen, maar val je daar vast ook in de smaak met de inzet van bedrukt chocola. Ook bij een jongere doelgroep zul je het zeer goed doen met bedrukte etenswaren. Geef bijvoorbeeld bedrukt speelgoed weg in combinatie met een lekkernij voor Sinterklaas.

Van snoepgoed tot gezonde snack, alles voor iedere smaak

Het aanbod etenswaren is zeer divers. Voor iedere zoetekauw of health-liefhebber is er een passend geschenk te vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een klein weggevertje die massaal ingezet kan worden op evenementen, dan kun je kiezen voor een mintcard of bedrukte lolly. Deze doen het zeer goed als promotionele weggever. Wanneer je iets exclusiever wilt weggeven kan dat ook. Kies dan bijvoorbeeld voor bedrukt chocolade, zoals een doosje belgische bonbons bedrukt met jouw eigen logo. Deze is ook ideaal om te combineren met een wijngeschenk voor bijvoorbeeld het eindejaar of een jubileum.

Bestel jouw etenswaren met bedrukking online

Via de website kun je heel eenvoudig al jouw etenswaren bestellen. Tijdens je bestelling kun je al je wensen aangeven. Denk aan aantallen, smaak en uiteraard de bedrukking. Al jouw wensen vertalen wij naar een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld van hoe jouw bedrukte etenswaren eruit komen te zien. Ben je tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan al jouw wensen voldoet.