5 leuke relatiegeschenken voor de laatste schooldag

De laatste maand van het schooljaar komt in zicht. Deze maand staat alles in het teken van schoolreisjes, kamp en uiteraard de schoolmusical. Met relatiegeschenken maakt u de laatste schooldag onvergetelijk. Hiermee wenst u de scholieren een fijne zomervakantie toe. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor scholieren op een rijtje.

 

Kleurrijke frisbee

De frisbee is een leuk en speel geschenk voor kinderen. De bovenzijde van de frisbee kan bedrukt worden. Laat deze bijvoorbeeld bedrukken met het schoollogo en een leuke vakantie wens. De frisbee is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Zo kan iedere scholier zijn eigen kleur uitzoeken.

Springtouw Jump

De springtouw zal gelijk na de schoolbel gebruikt worden. De leuke geschenk is een leuke bezigheid en stimuleert het buitenspelen. De springtouw Jump is leverbaar in het roze en blauw, zodat er onderscheid gemaakt kan worden tussen de jongens en de meisjes.

Strandbal ‘jaarboek’

Dit vrolijke geschenk staat natuurlijk 100% voor de zomer. Laat één vlak van de strandbal bedrukken met uw logo. De scholieren kunnen de overige vlakken volschrijven met een leuke vakantiewens voor elkaar. Zo heeft iedere leerling een eigen unieke en persoonlijke geschenk.

Bellenblaas

Vooral voor de jongere scholieren is de bellenblaas een leuk geschenk. De bellenblaas is bovendien voorzien van een handklapper met verschillende handexpressies. Hiermee kunnen de scholieren vrolijk de zomervakantie in luiden. Wilt u uw bellenblaas laten bedrukken? Bekijk dan de Bellenblaas Magic Bubble.

Zonnebril

Met de zonnebril gaan alle leerlingen stijlvol de zomer de in. De zonnebril is in allerlei kleuren leverbaar, dus iedere leerling kan zijn lievelingskleur uitzoeken. Laat de naam van uw school bedrukken op het pootje van de bril en kom de hele zomer in beeld.

Tip: wilt u echt uitpakken? Schenk dan meerdere geschenken in een kleurrijk rugzakje.

Met de schoolrelatiegeschenken in hun hand zullen de leerlingen uitkijken naar de eerste schooldag. Meer inspiratie nodig? Bekijk ons onderwijs assortiment of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.