Rugzakken bedrukken

Jouw merk op de rug van jouw doelgroep? Het kan! Bij Van Helden kun je diverse rugzakken bedrukken, van minimalistisch design tot luxe item met meerdere opbergvakken. Met welke bedrukte rugzak geef jij binnenkort jouw relatieonderhoud én jouw omzet een boost? Bekijk het assortiment te bedrukken rugzakken.

(91 artikelen gevonden)

Pagina's

Rugzak met naam of logo bedrukken voor optimaal bereik

Een rugzak met opdruk is een praktisch relatiegeschenk met bedrukking om weg te geven. De bedrukte rugzak is ideaal bij een (team) uitje, een schoolreisje of op vakantie. Doordat de rugtas op ieder moment gebruikt kan worden is dit een zeer gewaardeerd geschenk. Je kunt de relatiegeschenk rugzak bedrukken met je eigen logo voor het vergroten van je naamsbekendheid. Maar je kunt ook rugzakjes met naam of tekst bedrukken om aandacht te verkrijgen voor een speciale actie. De bedrukte rugtassen zijn geheel naar wens te personaliseren en daardoor een perfect relatiegeschenk om weg te geven.

Bereik jouw doelgroep met een bedrukbare rugtas

In het assortiment met logo te bedrukken rugzakken vind je diverse stijlen en designs. Van bedrukbare rugzakken met trekkoord tot multifunctionele backpacks met logo, voor iedere doelgroep is er een te bedrukken rugzak. Bedenk daarom eerst wat jouw doelgroep nodig heeft, voordat je rugzakken bedrukt. Laat jij rugzakken bedrukken voor wie vaak een dagje op stap gaat of voor wie een rugzak meeneemt naar kantoor? Vindt jouw doelgroep stijl of gemak belangrijker? Wanneer je een te bedrukken rugzak uitgekozen hebt, zorg je vervolgens voor een strak design, passende kleuren en een sterke boodschap.

Laat rugtassen bedrukken om nieuwe leads te genereren

Wanneer je een nieuwe markt wilt betreden of een nieuwe (sub)doelgroep in kaart hebt gebracht, lenen rugzakken met bedrijfsnaam zich er uitstekend voor om meer naamsbekendheid te verkrijgen onder deze doelgroep. Door bedrukte rugtassen op deze manier in te zetten bereik je twee doelen. Enerzijds zorgen rugzakken met naam ervoor dat je merk opvalt. Anderzijds kunnen de bedrukte rugzakken ook voor conversie zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van verhoogde web traffic of nieuwe volgers. Het uitdelen van rugtassen met bedrukking op grote evenementen is dan ook een veel gebruikte marketingstrategie voor het genereren van nieuwe leads.

Smart marketing en geoptimaliseerde branding met bedrukte rugzakken

Vandaag de dag zijn marketing en branding belangrijker dan ooit. Het gevoel dat een merk oproept is voor consumenten en klanten een steeds grotere prioriteit. Speel hierop in door een rugzak te bedrukken met een ijzersterke boodschap. Je kunt rugzakken namelijk van de gewenste opdruk voorzien, of dit nu een afbeelding, tekst of beide is. Een rugzak personaliseren wordt op die manier een strategische zet waarmee jij jouw business vormgeeft en jouw waarden naar de doelgroep communiceert. Je kunt ook het soort te bedrukken rugtas perfect op jouw doelgroep laten aansluiten. Is maatschappelijk verantwoord ondernemen één van jouw kernwaarden en is duurzaamheid voor jouw publiek belangrijk? Laat dan eco-tassen bedrukken met je logo of kies voor bedrukte papieren tassen.

Vrolijke en schattige rugzakken bedrukken voor kinderen

Maken kinderen onderdeel uit van jouw doelgroep? Ook dan is het bedrukken van rugzakken een slimme strategie voor jouw business. In het assortiment te bedrukken rugtassen vind je allerlei leuke rugzakjes voor de jongsten binnen jouw publiek. Doorzichtige rugtasjes met logo zijn altijd populair onder kinderen. De tekenrugzak is ook een topper. Deze bedrukbare rugzak is voorzien van een leuke tekening en wordt geleverd inclusief vier viltstiften, zodat de kleurplaat ook nog eens ingekleurd kan worden. Maar je kunt de rugzak geschenken natuurlijk ook combineren met andere geschenken, zoals bedrukte potloden, pennen en zelf bedrukte notitieboekjes. Waardoor je leerlingen een compleet schoolpakket cadeau kan doen. Door rugzakken te bedrukken voor kleintjes bereik je indirect ook ouders en grootouders. Dit maakt dat het weggeven van een bedrukte rugtas aan een kind ontzettend veel bereik oplevert.

Zakelijke contacten onderhouden door middel van een gepersonaliseerde rugzak

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor zakelijke relaties? Ook dan bieden wij je veel keuze. In de collectie met logo bedrukbare rugzakken vind je namelijk diverse laptoprugzakken. De te bedrukken tassen met diverse opbergcompartimenten voor opladers en documenten zijn onmisbaar voor wie vaak onderweg is. Een dergelijke rugzak bedrukken als relatiegeschenk valt dan ook zeker in goede aarde. Daarnaast, iedere keer wanneer één van jouw relaties met bedrukte rugzak op pad is, wordt jouw bedrijfsnaam door verschillende contacten uit het netwerk van deze persoon gezien. Ideaal, lopende branding!

Je kunt rugzakken bedrukken voor allerlei gelegenheden

Een rugzak kun je weggeven tijdens veel verschillende gelegenheden. Hierbij kun je denken aan een teamuitje voor het personeel maar ook tijdens een beurs aan beursbezoekers. Een goede tip is het al opvullen van de relatiegeschenk rugzak. Zo geef je een goed gevulde rugzak mee met verschillende andere producten en geschenken erin. Hierbij kun je denken aan folders, bedrukte giveaways maar ook andere passende geschenken. Deze passende geschenken kunnen erg uiteenlopen en zijn compleet afhankelijk van de doelgroep en jouw budget. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de rugzak met logo te vullen met brochures en flyers.

Rugzakjes laten bedrukken? Nu met gratis drukproef vooraf

Verras je relaties met een leuk relatiegeschenken rugzakje. Tijdens je online bestelling kun je precies aangeven of je een rugzakje met naam, tekst of logo wilt bestellen. Je ontvangt altijd een drukproef vooraf, zodat je van tevoren de bedrukte rugzakken kunt beoordelen en aan kan geven of deze naar wens zijn. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies en een offerte op maat.