6 voorbeelden van gepersonaliseerde promotieartikelen

Door de relatiegeschenken te personaliseren met een unieke boodschap en namen krijgen ze een unieke en hoge waarde. Een relatiegeschenk wordt over het algemeen al zeer gewaardeerd door een relatie, maar deze waardering wordt vergroot als het geschenk een persoonlijke waarde heeft. Wilt u uw relaties ook een gepersonaliseerd geschenk geven, maar weet u niet precies wat. Wij helpen u op weg met 6 inspirerende voorbeelden van persoonlijke relatiegeschenken.

1. Gepersonaliseerde pennen, gegraveerd met naam

Of het nu een jubileum is of een verjaardag, een gegraveerde pen doet het altijd goed als relatiegeschenk. De pen is een praktisch geschenk die door iedereen wordt gebruikt. Wat is er nu leuker om te krijgen dan een pen gegraveerd met naam.  U kunt de pen ook laten graveren met een originele boodschap voor bijvoorbeeld de kerst of een felicitatie. Laat u inspireren door de voorbeelden hiernaast en laat u fantasie ter vrije loop. U kunt pennen laten graveren met de leukste teksten en logo’s.

 

2. Notitieboekjes voor iedere relatie

Notitieboekjes zijn onmisbare geschenken bij cursussen, scholen, seminar, thuis en op kantoor. Het is een handig hulpmiddel om snel notities te maken. Door de notitieboekjes te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van de cursus en de deelnemers heb je een uniek geschenk in handen, die zij gelijk tijdens de cursus kunnen gebruiken. U vindt een passende notitieboek, of u nu kiest voor een basic notitieboekje met gelinieerde vellen, zoals het notitieboekje Basic, Notebook Desk of de Notitieboek Medium page of complete geschenksets waarbij het notitieboekje met pen wordt geleverd, zoals de giftset Pocket.

3. Broodtrommel met naam personaliseren

Voor kinderen is een broodtrommel met een leuk en praktisch artikel om te hebben. De broodtrommels zijn vooral leuk om weg te geven op scholen. Laat de broodtrommels bijvoorbeeld bedrukken met de naam van de school en de namen van de leerlingen. Zo kunnen de leerlingen direct hun eigen persoonlijke broodtrommel vinden en ontstaat er een samenhorigheidsgevoel op de scholen.

Ook stimuleert u hiermee het maken van een gezonde lunchpakket voor kinderen. Als u bijvoorbeeld een leuke flyer met lunchideeën bij de broodtrommel voegt zorgt u voor een leuk geschenk vol inspiratie, waarmee u ook de ouders positief kan beïnvloeden.

4. Persoonlijke onderwijsartikelen voor iedere leerling

Scholen blijven de perfecte locatie om gepersonaliseerde geschenken uit te delen. Het zorgt voor een samenhorigheidsgevoel, maar door de personalisatie zijn ze tegelijkertijd uniek. U kunt de leukste dingen bedenken om te personaliseren met de namen van leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan praktische artikelen zoals een notitieboekje, een liniaal, een complete schoolset of een schrijfset. Maar ook spelletje, zoals schuifpuzzels, kunnen gepersonliseerd worden. Leuk om bijvoorbeeld te laten bedrukken met de schoolfoto’s van de leerlingen.

5. Duurzame Dopper personaliseren

 

De populaire Dopper Original is een populair relatiegeschenk om weg te geven. Maar wist u ook dat u de Dopper kan personaliseren met unieke teksten en namen? U kunt de Dopper laten bedrukken met een unieke gepersonaliseerde boodschap. Bovendien is de drinkfles duurzaam en past daardoor perfect bij MVO.

6. Een EHBO sets voor iedere relatie

De EHBO sets zijn onmisbaar op de werkvloer. Veiligheid op de werkvloer is een must. Het schenken van een geperonaliseerde EHBO set is dus niet alleen origineel, maar ook zeer praktisch. Schenk uw relaties en collega’s bijvoorbeeld een compacte EHBO set gepersonliseerd met de namen van uw collega’s en uw bedrijfsnaam. Zo is iedere werknemer voorzien van de juiste tools op het gebied van EHBO.