Bedank uw leraren met één van 5 topgeschenken

Donderdag 5 oktober wordt World Teachers’ Day gevierd, oftewel de Dag van de Leraar. Dit is niet alleen de dag waarop alle docenten in het zonnetje worden gezet, maar ook de dag waarop het belang van onderwijs nog eens wordt benadrukt. Op deze dag wordt er waardering getoond voor de mensen die iedere dag weer voor de klas staan om de leerlingen normen, waarden en kennis bij te brengen. Wij zetten 5 originele bedankjes voor de leraren en leraressen op een rij.

Luxe pen met gravering

De pen valt onder de basisbenodigdheden van een leraar. Daarnaast staat de pen ook symbool voor kennis en wijsheid dat door de leraar wordt overgebracht. Een luxe pen met inscriptie is een origineel geschenk dat zeker goed ontvangen wordt. Dit luxe geschenk uit de handen van een leerling of collega laat zien hoeveel een docent gewaardeerd wordt. U kunt de pen laten graveren met het schoollogo en naam, maar u kunt deze ook personaliseren, zodat iedere leraar zijn eigen pen met naam heeft.

Gepersonaliseerde schrijfmap

Een ander leuk geschenk dat gepersonaliseerd kan worden is de schrijfmap. Dit elegante luxe geschenk is niet alleen erg mooi, maar vooral heel praktisch. De schrijfmappen zijn voorzien van verschillende opbergvakken en een schrijfmap. Hier kan de leraar alle voorbereidingen voor de les in kwijt. Doordat u een naam op het metalen plaatje kunt graveren wordt dit een persoonlijk geschenk dat de leraren nog lang bij zal blijven. Ook kunt u kiezen voor bedrukte notitieblokken voor een goedkopere variant.

Boekentas met logo

Ook de schoudertas is een handig hulpmiddel voor de leraar. Bedrukt met een leuke tekst en/of logo kan dit een zeer originele dag van de leraar weggever worden. De tassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. U kunt kiezen voor een ruime schoudertas die tevens gebruikt kan worden als boektas, maar u kunt ook kiezen voor een lichte documententas voor het opbergen van papieren. Deze zijn ook erg handig om mee te nemen naar vergaderingen of seminars.

Fotomok

Ook de kleinere bedankjes kunnen een grote impact maken op de leraren. Een mok met ‘beste leraar’ of ‘nummer 1 lerares’ doet het altijd goed, maar u kunt ook een mok laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Dit gaat de leraar zeker aanspreken en het persoonlijke bedankje zal positief binnenkomen. De fotomok wordt digitaal bedrukt, waardoor het ook mogelijk is om de mok met foto te bedrukken. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

Wellness set

Met het schenken van een wellness set laat u de leraren zien dat zij als hardwerkende kennisoverdragers ook wel eens een momentje voor henzelf mogen pakken. De wellness set bestaat o.a. uit een warme badjas, handdoek en slippers. Deze kunt u ook combineren met een bedrukte toilettas. Samen maken zij het luxe gevoel compleet. Wanneer u de wellness set bedrukt met een originele tekst of logo is dit een blijvende herinnering aan deze mooie dag.

Eigenlijk zijn alle geschenken met een persoonlijke boodschap een goede weggever tijdens de Dag van de Leraar. Bent u toch op zoek naar iets anders of wenst u meer inspiratie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.