Geef uw secretaresse een leuk geschenk op Nationale Secretaressedag!

Een secretaresse is in veel gevallen uw steun en toeverlaat. Uw secretaresse ondersteunt u waar nodig en neemt u veel belangrijk werk uit handen. Op deze manier heeft u meer tijd voor andere zaken maar kunt u er altijd van op aan dat uw secretariaatswerk in goede handen is. De waardering voor deze persoon is enorm, maar komt helaas niet altijd tot uiting. Speciaal daarom is de Nationale Secretaressedag in het leven geroepen. Op deze dag kunt u uw secretaresse even in het zonnetje zetten. Als extra blijk van waardering kunt u deze persoon natuurlijk een leuk geschenk cadeau doen. Om u te helpen bij het uitzoeken van een mooi geschenk hebben wij voor u een aantal suggesties op een rijtje gezet!

Wijnset

Een leuk en lekker geschenk om te geven op Nationale Secretaressedag is natuurlijk een professionele wijnset. Deze 8-delige set wordt geleverd in een luxe houten geschenkdoos. Indien gewenst is de doos uiteraard te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De luxe wijnset bestaat uit twee wijnstoppers, een thermometer, druppelring, foliesnijder, schenktuit, Pull It kurkentrekker en een reserve kurkentrekkerspiraal. Op deze manier is iedere secretaresse blij verrast.

Toilet/make-up tasje

Met een toilettas geeft u vooral een heel praktisch geschenk. Handig voor op vakantie of een weekendje weg. Daarnaast is de tas natuurlijk te vullen met verschillende goodies naar keuze. Op deze manier kunt u de secretaressedag zo gek maken als u zelf wilt. Ook onze tasjes zijn naar wens te bedrukken. 

 

Chocoladefondueset cacao

Verhoog het plezier in het maken van desserts. De chocoladefondueset heeft een uniek en warm design, waarbij de glazen kom wordt gecombineerd met de houten standaard en 4 houten cocktailprikkers. De Chocoladefondueset Cacao is ideaal voor een avondje met vrienden of een romantisch diner. Dit cadeau is naast ontzettend leuk om te geven nog leuker om te krijgen, want wie houdt er nu niet van chocola? 

De Koeltas Seat

De Koeltas Seat is een opvouwbare koeltas in de vorm van een cilinder. De koeltas is niet alleen handig om uw drankjes mee te koelen, maar u kunt de koeltas ook gebruiken als stoel. Handig voor op het strand of bij een picknick! De koeltas is daarnaast net als onze andere producten uitstekend geschikt om te laten bedrukken. Met de zomer en warm weer in aantocht is dit geschenk misschien wel de beste keuze!

Wij hopen u met dit artikel een eindje op weg geholpen te hebben bij het kiezen van een passend Secretaressedaggeschenk. Vaak is het gebaar al belangrijker dan de giveaway zelf. Mocht u nog vragen hebben of graag advies willen hebben over relatiegeschenken dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.