Haal meer uit uw verkiezingscampagne met deze tips

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. Op 21 maart gaat heel Nederland  weer naar de stembus om op haar stem uit te brengen. Voor de politieke partijen is dit hét moment om zo veel mogelijk kiezers voor zich te winnen. Om op te vallen en de boodschap van de partij zo goed mogelijk over te brengen is de inzet van het juiste promotiemateriaal van belang. Wij zullen een aantal van deze promotieartikelen op rijtje zetten.

Pennen: al jarenlang een topper

De bedrukte pen is al jarenlang een bestseller en dat is niet voor niets. Een pen met en zonder bedrukking komt door heel veel verschillende handen. Wanneer u deze wel laat bedrukken met een logo is dit een perfect middel om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Zeker in tijden van verkiezingen is dit een perfect promotiemiddel om mee onder de aandacht te komen bij potentiele kiezers.

Tip: de banner pen is in deze tijd ook een goed middel om in te zetten. Zo kunt u de pen bedrukken met uw logo en de banner die in de pen zit bedrukken met uw programma. Zo heeft de ontvanger altijd alle informatie bij de hand en wordt deze continue herinnerd aan uw partij.

Textiel en kleding voor uw promotieteams

Bedrukt promotietextiel is een must tijdens de verkiezingsperiode. Tijdens deze periode zullen veel verschillende teams de straten in gaan om kiezers te bereiken. Door een jas of shirt te bedrukken met uw eigen logo, website url en/of naam valt uw promotieteam pas echt goed op. Deze professionele uitstraling zorgt er bovendien voor dat uw promotieteam serieus wordt genomen en zo ook uw naam in een positief daglicht komt te staan.

Katoenen tassen

Tijdens een promotionele actie worden de kiezen overladen met informatie, flyers en weggevertjes. Een tas met opdruk van uw logo en naam is dan een goede weggever om uit te delen. Met name de katoenen tassen zijn perfect om weg te geven tijdens deze periode. De katoenen tas laat namelijk zien dat u als politieke partij duurzaamheid bevorderd. Daarnaast is dit een tas dat vaak opnieuw gebruikt wordt, waardoor u ook steeds vaker onder de aandacht komt.

Gadgets: helemaal van nu

Bij het voeren van een campagne is het zeer van belang om een promotieartikel in te zetten dat vaak gebruikt wordt. Dit is cruciaal wanneer uw doel is om uw naamsbekendheid en populariteit te verhogen. Een multifunctionele gadget is hier uitermate geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte powerbank of handige cassette met oordopjes. Hiermee spreekt u gegarandeerd ook de jongere doelgroep aan.

Bent u nieuwsgierig naar nog meer tips? Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies op maat.