Zo is de paraplu perfect in te zetten als relatiegeschenk

Een paraplu is een praktisch artikel, waar iedere doelgroep wat aan heeft. Zeker in ons eigen kikkerlandje is de paraplu geen overbodige luxe. Dit is ook de reden waarom een bedrukte paraplu perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. Wil u ook een paraplu weggeven aan uw relaties? Wij vertellen u in dit artikel precies hoe u dat kunt doen.

De paraplu die past bij uw boodschap

Paraplu’s zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Voor de één is een bedrukte opvouwbare paraplu precies wat ze zoeken, maar de ander is juist pas tevreden met een stevige stormparaplu met opdruk. De keuze van de paraplu is geheel aan u.

Baseer uw keuze bijvoorbeeld aan de boodschap die u over wilt brengen. Wilt u uw doelgroep voorbereiden op het ‘echte herfstweer’ dan kunt u het beste kiezen voor een stormparaplu. Wilt u juist elegantie uitstralen en geeft u een paraplu weg tijdens bijvoorbeeld Ladies Night, kies dan voor een compacte opvouwbare paraplu met een subtiel kleurtje.

De opdruk van uw logo of tekst

De paraplu is een opvallend artikel. Hiermee weet u zeker dat deze niet alleen door de ontvanger gezien wordt, maar ook door alle omstanders. Dit maakt het ontzettend belangrijk dat u de paraplu laat bedrukken. Dit kan zijn met uw logo, maar u kunt er ook voor kiezen om de paraplu met een leuke tekst te bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw pay-off of een leuke en opvallende quote waarmee u geassocieerd wil worden.

Tip: bij een aantal paraplu’s kunt u de handvat laten bedrukken voor een extra luxe en elegante uitstraling.

Het geefmoment

Het geefmoment van een bedrukte paraplu of überhaupt een relatiegeschenk is bijna net zo belangrijk als het geschenk zelf. Het moment waarop u de paraplu weggeeft zet de gehele toon. Deel uw bedrukte paraplu bijvoorbeeld weg in de winkelstraat op een wisselvallige dag. De shoppers zullen aangenaam verrast worden en zij zullen uw naam altijd associëren met dit positieve gebaar. Daar kunt u als ondernemer op lange termijn alleen maar van profiteren.

Bent u benieuwd naar het volledige aanbod paraplu’s? Neem een kijkje in het speciale assortiment relatiegeschenk paraplu’s. Met bovenstaande tips in het achterhoofd, kunt u er zeker van zijn dat u een succesvol relatiegeschenk in handen krijgt. Bij vragen of voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.