Kartonnen bekers bedrukken

Evenement in het vooruitzicht? Laat dan één van de onderstaande kartonnen bekers bedrukken met uw logo. 

Kartonnen bekers bedrukken: een duurzaam alternatief

Wegwerpbekertje worden vaak ingezet tijdens evenementen, maar ook op kantoor ziet u de wegwerkbekertjes nog vaak liggen. De kartonnen bekers zijn een stijlvolle en duurzame variant op de plastic wegwerpbeker. De kartonnen bekers zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn daardoor geschikt voor zowel koude als warme dranken. Het is daarmee een handig artikel om bij de koffiezetapparaat te hebben staan. Na gebruik kunnen de drinkbekers in de recyclebak. Uw bedrukte kartonnen bekers krijgen in het recycleproces een ander leven. Hiermee levert u een mooie bijdrage aan een klimaatneutrale omgeving.

Kartonnen bekers met logo voor ieder evenement

Naast de mooie plek naast de koffiezetapparaat kunnen de kartonnen bekers ook ingezet worden bij diverse evenementen. Met name tijdens cursussen en trainingen worden de bedrukte kartonnen bekers ingezet. Bij de start van de presentatie wordt er een rondje koffie of thee gedaan. Vaak wordt deze geschonken in een kartonnen beker en wat is er nou leuker dan deze te schenken in een kartonnen beker bedrukt met uw logo. Hierdoor komt uw naam nog een keer onder de aandacht bij de deelnemers en profiteert u van een hogere naamsbekendheid. Zeker wanneer u een training organiseert op een beurs met verschillende partijen is dit een handige middel om nog een keer te laten zien vanuit welke organisatie de training wordt georganiseerd.

Laat uw papieren bekers bedrukken conform huisstijl

De kartonnen bekers kunnen geheel naar wens bedrukt worden. Zo kunt u kiezen voor een full colour bedrukking, waarbij u het bekertje geheel rondom kunt laten bedrukken. Dankzij de full colour bedrukking is het mogelijk om een foto over de beker te drukken. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een leuke afbeelding in uw huisstijl, kunt u er zeker van zijn dat de bedrukte kartonnen bekers volledig aansluiten bij uw organisatie.

De papieren bekers met logo of tekst zijn ideaal voor de dagelijks gebruik of bij de inzet van terugkerende evenementen. Wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk van lange duur kunt u een kijkje nemen in het assortiment drinkbekers. Deze zijn BPA vrij en kunnen keer op keer gebruikt worden, waardoor ook uw naam steeds opnieuw in beeld komt.

Uw kartonnen drinkbekers bestelt u eenvoudig online

Wanneer u uw papieren drinkbekers wilt laten bedrukken, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u eenvoudig aangeven hoe u uw bedrukking voor u ziet. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef voor uw maken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat u bedrukte kartonnen drinkbekers ontvangt die voldoen aan uw wensen.