Opvouwbare bidons & flessen bedrukken

Op zoek naar een praktische en originele weggever? Bij Van Helden kun je opvouwbare bidons & flessen laten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of tekst. De bedrukte bidons & flessen zijn lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Ze zullen daardoor veelvuldig gebruik worden en zijn dus goed voor je naamsbekendheid. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online!

Opvouwbare bidons bedrukt met uw eigen logo

Een bedrukte bidon is een populair relatiegeschenk dat vaak wordt weggegeven op sportevenementen, beurzen en festivals. Het is een praktisch artikel dat ook na ontvangst nog vaak gebruikt wordt door de ontvanger. De opvouwbare bidon geeft daar een speelse twist aan. De opvouwbare bidon is net zo praktisch als een ‘normale’ bidon, maar kan na gebruik opgevouwen worden tot een compact formaat. Hierdoor neemt het bijna geen ruimte in in uw keukenkastje of lade. Bedrukt met uw logo is het een praktisch en origineel geschenk waar u uw relaties mee kunt verrassen.

Voor ieder evenementen een handig relatiegeschenk

De opvouwbare bidon is een weggevertje dat op ieder moment ingezet kan worden. Omdat de bidon zo compact en praktisch is, is deze zeer geschikt voor de jongere doelgroep. Zo is het een perfect geschenk om bijvoorbeeld uit te delen tijdens bijvoorbeeld een open dag of een schoolreisje. U kunt de bidon dan laten bedrukken met het schoollogo en/of leuke tekst. Hiermee is het een originele herinnering aan een leuk evenement. Uiteraard is het praktische geschenk ook geschikt om uit te delen op zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een beurs of seminar. De bedrukte opvouwbare bidon zou een aangename verrassing zijn voor uw relaties.

Kies uit een ruim assortiment een bidon of fles dat bij u past

Het aanbod opvouwbare bidons is zeer divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bidon met een strak design, maar u kunt ook kiezen voor een opvouwbare watertap met een harmonicafunctie. Voor iedere doelstelling vindt u een bidon of fles dat bij u past. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze andere waterflessen en sportbidons voor een nog ruimer aanbod. Alle bidons en flessen zijn naar wens te bedrukken. Zo kunt u de opvouwbare bidon met logo bedrukken of juist met een leuke tekst. Hiermee wordt het een persoonlijk relatiegeschenk dat volledig bij u en uw huisstijl past.

Uw bedrukte opvouwbare bidons bestelt u eenvoudig online

Via de webshop kunt u direct uw bedrukte bidons bestellen. In het winkelmandje heeft u de mogelijkheid om uw logo en/of tekst in te sturen. Ook kunt u hier uw gewenste kleur etc. kiezen. Wanneer wij uw complete order hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte opvouwbare bidon eruit komt te zien. Het drukproces wordt pas gestart wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef. Zo weet u zeker dat uw relatiegeschenk geheel naar wens wordt bedrukt. Uw opvouwbare bidon met opdruk heeft u vaak al binnen acht werkdagen in huis.