5 opvallende lente gadgets om te bedrukken

Dit weekend is het volop lente! Tijd om de bloemetjes buiten te zetten en het zonnetje op te zoeken. Ook is dit het perfecte moment om outdoor reclame in te zetten. Dit kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van promotieteams etc. Ook relatiegeschenken spelen hier een grote rol bij. In het voorjaar kunt u uw klanten een uniek promotieartikel schenken dat het lente gevoel versterkt. De positieve energie van de lente zal een grote bijdrage leveren aan het imago dat zij hebben over uw bedrijf. Wij hebben speciaal voor u de 5 meest opvallende lente gadgets op een rij gezet.

Multifunctionele waterflessen

Dat het waterflesje is deze lijst staat is geen verrassing. De bedrukte waterfles is een populair geschenk dat door iedere ontvanger gebruikt wordt. Het drinken van voldoende water is iets waar iedereen zich steeds meer bewust van wordt. Met de multifunctionele waterflessen kunt u zeker opvallen deze lente.

De Dopper Original is bijvoorbeeld een trendy en praktisch waterflesje, waarbij de dop ook functioneert als een bekertje. U kunt ook kiezen voor een waterfles met ingebouwde speaker. Een handige gadget voor iedere outdoor work-out. De sporters kunnen zo niet alleen genieten van een verfrissend slok water tussendoor, maar kunnen hier tegelijkertijd hun eigen favoriete work-out muziek mee afspelen.

Stijlvolle zonnebrillen

Bij het heerlijke lentezonnetje mag een zonnebril met opdruk uiteraard niet ontbreken. Alleen bij het zien van de zonnebril zullen velen al een zomers gevoel krijgen. Hierdoor is het een perfect geschenk om uit te delen in drukke winkelstraten en zomerse evenementen. Doordat de zonnebril op beide pootjes bedrukt kan worden kunt u naast uw bedrijfsnaam en/of logo ook uw pay-off of andere leuke tekst kwijt. Hierdoor komt u boodschap gegarandeerd goed over.

Opvallen met gekleurde ballonnen

De lente staat voor kleur, zeker na de grijze wisselvallige dagen die we achter de rug hebben. De vrolijke lentekleuren komen overal terug. Laat ook uw organisatie opvallen door uw winkel of kantoorpand te decoreren met gekleurde ballonnen. Daarnaast kunt u de bedrukte ballonnen ook aan een ballonstokje vastmaken en inzetten als weggevertje op allerlei evenementen.

Stappentellers

De lente staat voor velen ook in het teken van buitensporten. Overal op straat zijn weer hardlopers te bekennen. De sporters stellen persoonlijke doelen en worden op allerlei manieren bijgehouden. Eén van de manieren om dit bij te houden is de stappenteller.

Katoenen tassen

Een geschenk dat eigenlijk het hele jaar door weggegeven kan worden, maar met name in de lente weer volop gebruikt wordt, is de katoenen tas. Deze trendy en duurzame tas heeft een natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn de tassen in allerlei kleurtjes verkrijgbaar, waardoor het kleurrijke lente gevoel helemaal tot zijn recht komt.

Benieuwd naar onze volledige lijst toppers voor de lente? Neem een kijkje in het lente assortiment of bekijk ons Pinterest bord.