Zakelijke relaties bedanken? Met deze tips heeft u altijd een origineel bedrijfsgeschenk in handen

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” voor veel ondernemers is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want waar moet u precies op letten. Wij geven u een aantal tips waarmee u gemakkelijk een origineel bedrijfsgeschenk kunt kiezen voor uw relaties.

Zakelijke geschenken aftrekbaar?

Als u een relatiegeschenk cadeau wilt geven is het belangrijk om rekening te houden met het drempelbedrag. Wanneer het gekozen relatiegeschenk onder het bedrag van € 227 (ex. BTW) per begunstigde per jaar ligt, kunt u de BTW aftrekken. Het is overigens niet mogelijk om BTW af te trekken wanneer de ontvanger zelf minder dan 30% BTW zou kunnen aftrekken, wanneer zij het geschenk zelf zouden kopen.

Business gifts voor iedere branche

Met een groot aanbod in de markt is het soms lastig om een passend geschenk te kiezen.  Door middel van de top 50 pagina krijgt u gemakkelijk inzicht in een aantal bestsellers uit verschillende categorieën. Daarnaast is er ook een groot verschil van het type geschenk per branche. Wanneer u bijvoorbeeld in de horeca zit, is een luxe wijnkist of bedrukt keukengerei wellicht wel een leuk geschenk. Terwijl voor de autobranche een sleutelhanger met opdruk of gepersonaliseerde documentenmap wellicht wel beter werkt.

Tip: Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

 

Opdrukmogelijkheden op bedrijfsgeschenken

Welk geschenk u ook kiest, u kunt hier altijd een persoonlijke touch aan geven door deze te laten bedrukken. Voor een extra professionele uitstraling kunt u kiezen voor een bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam. Maar wanneer u uw zakenrelaties echt iets persoonlijks wilt schenken kunt u de geschenken ook laten bedrukken met een unieke quote of met de naam van het project voor een origineel aandenken.

Het is tevens mogelijk om het relatiegeschenk met naam te personaliseren. Dit kan door middel van digitaal print, waarmee u in full colour kleuren een foto of tekst op het geschenk kunt printen. Ook kunt u ervoor kiezen om het geschenk te graveren voor een extra luxe uitstraling.

Nieuwsgierig naar ons aanbod zakelijke geschenken? Bekijk de pagina voor bedrijfsgeschenken of neem een kijkje op ons Pinterest-bord.