Dopper drinkflessen bedrukken

Duurzaam relatiegeschenk? Laat een Dopper bedrukken met je logo of tekst. Met het gebruik van de duurzame Dopper wordt o.a. de plastic soep in de oceanen tegen gegaan. De Dopper is namelijk geschikt voor hergebruik en door een Dopper drinkfles te bestellen doneer je aan de ‘Dopper Foundation’. Een gepersonaliseerde Dopper is daarom een origineel en verantwoord relatiegeschenk!

Dopper personaliserenDoppers bedrukken kleine oplageDopper accessoires bedrukkenNieuwe Dopper kleuren 

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame Dopper relatiegeschenk voor iedere relatie

De relatiegeschenk Dopper is een duurzame Dutch Design drinkfles. Deze milieuvriendelijke drinkfles is van Nederlandse bodem. Al jaren wordt hier de Dopper gepersonaliseerd met logo en/of tekst. Bedrijven zetten de bedrukte Dopper vaak in als bedankje, bijvoorbeeld tijdens een jubileum of bij de jaarafsluiting. De Dopper fles is namelijk niet zomaar een geschenk die je jouw relaties cadeau kan geven. De Dopper is een trendy artikel met een uniek design. Bovendien is de Dopper drinkfles gemaakt van duurzame materialen en investeert Dopper in diverse projecten voor het aanleggen van o.a. waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal.

Dopper bedrukken met jouw eigen logo of tekst

Je kunt de Dopper flessen bedrukken met een opdruk naar wens. Zo kun je de Dopper met logo laten bedrukken, waardoor dit duurzame geschenk ook dient als promotiemateriaal om de naamsbekendheid te verhogen. Laat de Dopper ook volledig rondom bedrukken zodat deze helemaal aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Je kunt ook een Dopper personaliseren met persoonsnamen om een nog grotere impact te maken op uw relaties. Een gepersonaliseerde Dopper fles met naam is bijvoorbeeld erg leuk om aan je medewerkers te schenken tijdens een verjaardag. Dit unieke geschenk zullen zij zeker waarderen en bovendien zal de bedrukte Dopper nog lang gebruikt worden.

Laat jouw Dopper personaliseren met diverse accessoires

Naast een Dopper gepersonaliseerd met logo, tekst of naam is het ook leuk om de Dopper fles te personaliseren met leuke accessoires. Naast de diverse kleuren en de RVS uitvoeringen kunt je ook kiezen voor bijpassende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een leuke Dopper sportcap voor de sportieve fanatiekelingen. Hiermee tover je het waterflesje gemakkelijk om tot een handige bidon. Daarnaast bieden wij u ook een speciale giftbox aan. Hierdoor kunt je de drinkflessen laten verpakken in een originele custom made verpakking. Hiermee maak je zeker een goede indruk bij jouw relaties.

De Dopper flessen bestelt je eenvoudig online

Wij zijn een authorised Dopper reseller en bieden diverse Dopper artikelen aan in verschillende kleuren. Op onze webshop kun je eenvoudig de gewenste kleur en het gewenste aantal selecteren. Ook kun je hier binnen enkele stappen aangeven hoe je de Dopper wilt laten bedrukken. Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen maken wij een digitale drukproef. Hier kun je precies op zien hoe de bedrukte doppers eruit komen te zien. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de doppers bedrukken. Zo krijg je altijd het gewenste resultaat.

Bekijk hoe wij de Dopper digitaal bedrukken