Dopper drinkflessen bedrukken

Dopper bedrukken? Met het gebruik van de Dopper wordt o.a. de plastic soep in de oceanen tegen gegaan. De Dopper kan namelijk steeds opnieuw gebruikt worden. Daarnaast gaat er per verkochte Dopper 5% van de omzet naar de stichting ‘Dopper Foundation’. Met behulp deze stichting worden waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd. Lees hier het hele verhaal van de Dopper!

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame Dopper relatiegeschenk voor iedere relatie

De relatiegeschenk Dopper is een duurzame Dutch Design drinkfles. Deze milieuvriendelijke drinkfles is van Nederlandse bodem. Al jaren wordt hier de Dopper gepersonaliseerd met logo en/of tekst. Bedrijven zetten de bedrukte dopper vaak in als bedankt, bijvoorbeeld tijdens een jubileum of bij de jaarafsluiting. De Dopper fles is namelijk niet zomaar een geschenk die u uw relaties cadeau kan geven. De Dopper is een trendy artikel met een uniek design. Bovendien is de Dopper drinkfles gemaakt van duurzame materialen en wordt er 5% per verkochte dopper geïnvesteerd in het project voor het aanleggen van o.a. waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal.

Dopper bedrukken met uw eigen logo of tekst

U kun uw Dopper flessen bedrukken met een opdruk naar wens. Zo kunt u de Dopper met logo laten bedrukken, waardoor dit duurzame geschenk ook dient als promotiemateriaal om uw naamsbekendheid te verhogen. Laat de Dopper ook volledig rondom bedrukken zodat deze helemaal aansluit bij uw huisstijl. U kunt ook uw Dopper personaliseren om een nog grotere impact te maken op uw relaties. Een gepersonaliseerde Dopper fles met naam is bijvoorbeeld erg leuk om aan uw medewerkers te schenken tijdens een verjaardag. Dit unieke geschenk zullen zij zeker waarderen en bovendien zal de bedrukte Dopper nog lang gebruikt worden.

Laat uw dopper personaliseren met diverse accessoires

Naast een Dopper gepersonaliseerd met logo, tekst of naam is het ook leuk om de Dopper fles te personaliseren met leuke accessoires. Naast de diverse kleuren en de RVS uitvoeringen kunt u ook kiezen voor bijpassende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een leuke Dopper sportcap voor de sportieve fanatiekelingen. Hiermee tovert u uw waterflesje gemakkelijk om tot een handige bidon.  Daarnaast bieden wij u ook een speciale giftbox aan. Hierdoor kunt u uw Dopper laten verpakken in een originele custom made verpakking. Hiermee maakt u zeker een goede indruk bij uw relaties.

Uw Dopper fles bestelt u eenvoudig online

De Dopper is leverbaar in verschillende kleuren. Op de webshop kunt u eenvoudig uw kleur en gewenste aantal selecteren. Ook kunt u hier binnen enkele stappen aangeven hoe u de Dopper wilt laten bedrukken. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen maken wij een digitale drukproef. Hier kunt u precies op zien hoe uw bedrukte doppers eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de doppers bedrukken. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Bekijk hoe wij de Dopper digitaal bedrukken