Drinkbekers bedrukken

Laat drinkbekers bedrukken met je tekst, bedrijfsnaam en/of logo. Bedrukte bekers kunnen gebruikt worden tijdens een evenement of worden ingezet als leuke weggevers. Kies bijvoorbeeld voor een drinkbeker voor onderweg of laat papieren bekers bedrukken. Kies zelf je kleur, tekst of afbeelding en bestel de gepersonaliseerde drinkbekers eenvoudig online. 

(49 artikelen gevonden)

Pagina's

Bekers bedrukken met je eigen logo

Een gepersonaliseerde drinkbeker is een leuk relatiegeschenk met opdruk om je relaties mee te verrassen. Niet alleen omdat het een praktisch artikel is, maar ook door het unieke design en vele kleuren. Naast de ‘standaard’ relatiegeschenk drinkbeker kun je namelijk ook originele bekertjes bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een handige travelmok of een shakebeker voor de sporters. Met de bedrukte bekers profiteer je altijd van een groot bereik. De beker met tekst, logo en/of naam wordt namelijk niet alleen door de ontvanger herhaaldelijk gezien, maar ook door omstanders. De herkenbaarheid van je merk wordt hierdoor vergroot, zeker wanneer wij de drinkbekers bedrukken in jouw eigen huisstijlkleuren.

Kartonnen bekers bedrukken voor op de beurs

Wanneer je een evenement organiseert, zoals een open dag, een festival of een beurs, zijn de kunststof bekers met opdruk een hele investering. Een goedkope en duurzame oplossing hiervoor zijn bedrukte kartonnen bekers. De bekers met opdruk kunnen in grote oplage besteld worden, wat ideaal is voor grote evenementen. Bovendien kunnen wij de papieren bekers bedrukken in fullcolour, waardoor je deze helemaal naar wens kunt personaliseren. Voor op de beurs kun je bijvoorbeeld drinkbekers bedrukken met een leuke puzzel, waardoor de bezoekers langer op jouw stand blijven staan. Je kunt uiteraard ook kartonnen bekers met logo bestellen om aan je naamsbekendheid te werken. Met fullcolour bedrukken zijn de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedrukte drinkbekers voor jong en oud

De relatiegeschenk drinkbeker kan aan iedere doelgroep worden weggegeven. Verras bijvoorbeeld schoolkinderen met een originele kinderbeker met naam van de school in combinatie met jouw eigen bedrijfslogo. Je kunt ook de schoolbeker bedrukken met een leuke tekst om de leerlingen te stimuleren. Organiseer je een sportdag? Dan is het ook leuk om naast de drinkfles een bedrukt t-shirt aan de kinderen mee te geven.

Drinkbekers met bedrukking voor op kantoor

Ook op kantoor zijn de bedrukte koffiebekers en mokken niet weg te denken. De koffiebekers met logo en/of tekst zijn perfect voor vergaderingen en bijeenkomsten. Laat ook de koffiebekers bedrukken met je missie en visie om meer betrokkenheid te creëren bij jouw medewerkers. Praktische porseleinen drinkbekers bedrukken met je logo kan al vanaf minder dan twee euro per stuk, waardoor je met een gemiddeld budget genoeg bekers bedrukt voor het hele kantoor. Laat koffiebekers bedrukken met diverse motiverende slogans zodat collega’s iedere ochtend vrolijk aan het werk gaan. Wil je bepaalde mensen extra in het zonnetje zetten? Je kunt speciale drinkbekers laten bedrukken als blijk van waardering, bijvoorbeeld een afsluitbare thermosbeker of een prachtige metalen drinkbeker met afbeelding.

Bedruk bekers met je logo voor zakenrelaties

Niet alleen op jouw kantoor wordt thee en koffie gedronken, ook jouw zakelijke partners zullen standaard een koffiebeker op het bureau hebben staan. Hoe mooi is het als jouw logo op drinkbekers staat? Op die manier dragen relatiegeschenk drinkbekers niet alleen bij aan relatieonderhoud maar vergroot je ook de zichtbaarheid van jouw business binnen het netwerk van jouw zakenpartners. Herhaaldelijke exposure van jouw merk werkt herkenning in de hand. Dit betekent dat als een potentiële lead binnen het brede netwerk jouw logo op een drinkbeker ziet staan en vervolgens jouw merk ergens anders tegenkomt, de kans groter is dat deze lead converteert.

Jouw logo op drinkbekers tijdens grote evenementen

Het assortiment te bedrukken drinkbekers bevat ook bekers voor koude dranken. Vrolijk gekleurde kunststof drinkbekers met opdruk kunnen gebruikt worden om frisdrank, sap en zelfs alcoholische dranken in te schenken tijdens allerlei soorten evenementen. Denk hierbij aan festivals, bedrijfsfeesten of schoolfeesten. Afhankelijk van de doelgroep die jij met promotie drinkbekers wilt bereiken kies je het ideale product en een geschikt uitdeel moment. Van Helden zorgt ervoor dat de drinkbekers bedrukt bij jou bezorgd worden. Wil je andere drinkwaren bedrukken? Bekijk het assortiment en kies uit praktische drinkflessen, mooie heupflessen en luxueuze geschenksets.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door bedrukking van duurzame drinkbekers

Duurzaamheid is een steeds belangrijker punt voor consumenten en zo automatisch ook voor ondernemers. Daarom kun je bij Van Helden diverse duurzame drinkbekers met opdruk bestellen, zoals bamboebekers met een super milieuvriendelijke look en bedrukte drinkbekers van tarwestro. De designs zullen je relaties verrassen! Neem de bierbeker van tarwestro met een superhandige flesopener aan de onderkant. Jouw bedrijfsnaam bedrukt op de drinkbeker zorgt ervoor dat prospecten jouw onderneming als modern, milieuvriendelijk en innovatief ervaren. Bekend van ‘die toffe beker’ hebben potentiële leads bij voorbaat een positieve attitude ten opzichte van jouw business.

Drinkbeker met naam, logo of tekst bestellen?

Van schoolbeker met naam tot drinkbeker met logo, al jouw bedrukte relatiegeschenken kun je direct online bestellen. Je kunt precies aangeven wat de gewenste kleur, aantal en opdruk is. Wij sturen je vervolgens een drukproef ter goedkeuring en pas na jouw goedkeuring zullen wij de drinkbekers bedrukkenBekers bedrukken in kleine oplage? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.