Drinkbekers bedrukken

Laat drinkbekers bedrukken met je tekst, bedrijfsnaam en/of logo. Bedrukte bekers kunnen gebruikt worden tijdens een evenement of worden ingezet als leuke weggevers. Kies bijvoorbeeld voor een drinkbeker voor onderweg of laat papieren bekers bedrukken. Kies zelf je kleur, tekst of afbeelding en bestel de gepersonaliseerde drinkbekers eenvoudig online. 

(54 artikelen gevonden)

Pagina's

Bekers bedrukken met uw eigen logo

Een gepersonaliseerde drinkbeker is een leuk geschenk om uw relaties mee te verrassen. Niet alleen omdat het een praktisch artikel is, maar ook door het unieke design en vele kleuren. Naast de ‘standaard’ relatiegeschenk drinkbeker kunt u namelijk ook originele bekertjes bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een handige travelmok of een shakebeker voor de sporters.  Met de bedrukte bekers profiteert u altijd van een groot bereik. De beker met tekst, logo en/of naam wordt namelijk niet alleen door de ontvanger herhaaldelijk gezien, maar ook door omstanders. De herkenbaarheid van uw merk wordt hierdoor vergroot, zeker wanneer wij de drinkbekers bedrukken in uw eigen huisstijlkleuren.

Kartonnen bekers bedrukken voor op de beurs

Wanneer u een evenement organiseert, zoals een open dag, een festival of een beurs, zijn de kunststof bekers met opdruk een hele investering. Een goedkope en duurzame oplossing hiervoor zijn bedrukte kartonnen bekers. De bekers met opdruk kunnen in grote oplage bestelt worden, wat ideaal is voor grote evenementen. Bovendien kunnen wij de papieren bekers bedrukken in full colour, waardoor u deze helemaal naar wens kunt personaliseren. Voor op de beurs kunt u bijvoorbeeld drinkbekers bedrukken met een leuke puzzel, waardoor de bezoekers langer op uw stand blijven staan. U kunt uiteraard ook kartonnen bekers met logo bestellen om aan uw naamsbekendheid te werken. Met full colour bedrukken zijn de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedrukte drinkbekers voor jong en oud

De relatiegeschenk drinkbeker kan aan iedere doelgroep worden weggegeven. Verras bijvoorbeeld schoolkinderen met een originele kinderbeker met naam van de school. U kunt ook de schoolbeker bedrukken met een leuke tekst om de leerlingen te stimuleren. Organiseert u een sportdag? Dan is het ook leuk om naast de drinkfles een bedrukt t-shirt aan de kinderen mee te geven. Het promotietextiel is een leuk aandenken dat nog veel gedragen wordt.

Ook op kantoor is zijn de bedrukte koffiebekers en mokken niet weg te denken. De koffiebekers met logo en/of tekst zijn perfect voor vergaderingen en bijeenkomsten. Laat ook de koffiebekers bedrukken met uw missie en visie om meer betrokkenheid te creëren bij uw medewerkers.

Drinkbeker met naam, logo of tekst bestellen?

Van schoolbeker met naam tot drinkbeker met logo, al uw bedrukte bekers kunt u direct online bestellen. U kunt precies aangeven wat uw gewenste kleur, aantal en opdruk is. Wij sturen u een drukproef ter goedkeuring en pas na uw goedkeuring zullen wij de drinkbekers bedrukken. Bekers bedrukken kleine oplage? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.