Flesjes met water laten bedrukken

Organiseer je een sportief evenement of bijvoorbeeld een congres? Vergaar dan op een slimme manier naamsbekendheid door bedrukte waterflesjes beschikbaar te stellen. Geef bezoekers en relaties een flesje water bedrukt met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Deze betaalbare weggever zal overal goed zichtbaar zijn, waardoor jouw bedrijf de nodige aandacht krijgt!

Let op: voor het welzijn van onze aarde wordt er vanaf 1 juli 2021 statiegeld berekend op de PET flesjes met water. De getoonde vanafprijs is inclusief 15 cent statiegeld. Mocht je hier vragen over hebben of meer informatie wensen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

Flesjes met water met logo als weggever

Wanneer u op zoek bent naar een weggevertje waar uw relaties direct wat aan hebben, dan is een flesje water wellicht wel hét geschenk voor u. Het flesje water is een aangename verrassing op drukbezochte evenementen. Het zorgt voor een stuk verfrissing dat door iedere ontvanger gewaardeerd wordt. Bovendien zorgt de bedrukking van uw logo ervoor dat zij het positieve gevoel direct aan uw naam associëren. Dat heeft zowel op korte als lange termijn een grote invloed op het imago van uw organisatie.

Op ieder evenement komt uw bedrukte waterflesje van pas

De flesjes water worden op allerlei evenementen weggegeven. Met name op drukbezochte beurzen en open dagen gaan deze als warme broodjes over de toonbank. Maar ook tijdens festivals is het waterflesje met logo een populaire weggever. Tijdens deze dagen is het belangrijk dat men zich goed hydrateert en wat is er nou leuker om daar een bijdrage aan te leveren met uw eigen bedrukte flesje water.

Ook tijdens gezellige uitstapjes, zoals schoolreisjes en teambuilding uitjes, is de waterfles met opdruk een leuk artikel om uit te delen. Het zorgt voor een uniforme uitstraling en geeft direct een positieve sfeer aan het evenement.

Laat uw flesje water bedrukken conform huisstijl

Bij de keuze van uw flesje water kunt u kiezen uit diverse soorten. Zo kunt u kiezen voor een klein fles van 330 ml welke zeer geschikt is als weggevertje, maar u kunt ook kiezen voor een fles van 500 ml welke zeer geschikt is om uit te delen tijdens bijvoorbeeld trainingen en workshops. Daarnaast heeft u ook de keuze tussen een normale draaidop of een sportcap. Hierdoor kunt u eindeloos variëren en kunt u altijd kiezen voor een fles dat volledig aansluit bij uw organisatie en doelen.

Uiteraard kunt u ook met de opdruk alle kanten op. De flessen kunnen in full colour bedrukt worden, waardoor u deze exact kunt laten aansluiten bij uw huisstijl. Laat bijvoorbeeld de flesjes water bedrukken met een leuke foto van uw bedrijfspand, logo of naam.

Uw bedrukte flesjes water bestelt u eenvoudig online

De flesjes water kunt u geheel eenvoudig online bestellen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u precies aangeven hoe u deze wilt laten bedrukken. Het is tevens mogelijk om alvast uw logo of afbeelding up te loaden. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een drukproef ter goedkeuring. Wanneer u helemaal akkoord met de digitale drukproef zullen wij het drukproces voor de flesjes water starten. Zo weet u zeker dat u altijd het gewenste resultaat ontvangt.