Diversen gereedschap bedrukken

Voor de klussers en doe-het-zelvers in jouw doelgroep leveren de te bedrukken gereedschap gegarandeerd loyaliteit aan jouw merk op. Omdat gereedschap met logo jarenlang gebruikt wordt, is gereedschap bedrukken en weggeven als relatiegeschenk een duurzame manier van relaties onderhouden. De sleutel naar succes: laat jouw zakelijke en particuliere relaties sleutelen met gepersonaliseerd gereedschap.

(48 artikelen gevonden)

Pagina's

Diverse gereedschap bedrukt met uw logo en/of tekst

Gereedschappen zijn originele geschenken voor uw relaties in de bouw. Ook voor uw klussende relaties komen de bedrukte gereedschappen van pas. Door het gereedschap te bedrukken met uw logo en/of naam schenkt u uw relatie een origineel geschenk met een dubbele boodschap. U werkt met het bedrukt gereedschap niet alleen aan uw naamsbekendheid, maar u laat ook zien dat u graag aan uw relaties ‘werkt.’ Zo kunt u het gereedschap bijvoorbeeld ook laten bedrukken met een persoonlijke tekst of quote. Het bedrukte gereedschap heeft voor de ontvanger vaak net zoveel waarde als alle andere geschenken, zoals opvouwbare tasjes met logo of handige notitieboekjes met opdruk. Wacht niet langer en verras uw relaties vandaag nog met een praktisch geschenk.

Kies uit diverse gereedschappen en tools

In het assortiment gereedschap en veiligheidsartikelen met bedrukking vindt u diverse gereedschappen en praktische geschenken. Voor iedere klus vindt u hier een passend relatiegeschenk. Het assortiment is zeer divers en varieert van handige hobby messen tot volledige gereedschapsets. De gereedschapsets zijn er in allerlei uitvoeringen en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een handzame tweedelige set met lamp en schroevendraaier of een uitgebreide 25-delige set voor experts. Daarnaast kunt u ook kiezen voor praktische geschenken die ook in het dagelijks leven goed van pas kunnen komen. Laat bijvoorbeeld een timmermanspotlood bedrukken met uw logo en geef deze weg bij bouwmarkten of beurzen. 

Gepersonaliseerde rolmaat voor iedere relatie

Wij bieden als variant op de bedrukbare rolmaat ook vouwmeters aan. De vouwmeters met opdruk zijn praktische geschenken die het ook erg goed doen in de aankleding van uw beursstand. Hierdoor zal uw stand zeker opvallen en trekt u meer bezoekers aan. Laat de vouwmeter bedrukken met uw logo en/of tekst en u heeft een perfecte weggever in handen voor beurzen. In het ruime assortiment gereedschappen vindt u altijd een relatiegeschenk dat bij uw doelstelling past. Met de juiste boodschap zijn deze zelfs perfect inzetbaar als bedrijfsgeschenk.

Bestel uw relatiegeschenken gereedschap direct online

Verras uw relaties met een origineel en praktisch relatiegeschenk. U kunt al uw gereedschap online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt ons precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien of uw gereedschap met opdruk aan de verwachtingen voldoen. Pas nu uw goedkeuring zullen wij het bedrukkingproces starten. De levering van uw bedrukte relatiegeschenken vindt plaats binnen 8 werkdagen na uw goedkeuring van de drukproef (tenzij anders vermeld). 

Nog geen keuze kunnen maken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijke advies en een offerte op maat.