In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkope relatiegeschenken bedrukt met uw logo en tekst

Wij helpen u graag met het vinden van goedkope relatiegeschenken voor uw marketingactie, beurs of open dag. Voor iedere gelegenheid en iedere doelgroep vinden wij een passend relatiegeschenk dat binnen uw budget past. De origineelste give aways met de grootste attentiewaarde zijn pennen, aanstekers en sleutelhangers. Ook bieden wij u diverse technologische snufjes welke wellicht binnen uw marketingbudget passen. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele stylus pennen, opladers en oordopjes. Uiteraard kunnen wij de goedkope relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Goedkope relatiegeschenken, 100% zekerheid

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een offerte op maat. Vraag nu ook direct online een sample of een gratis en vrijblijvende drukproef vooraf aan. zo weet u van te voren precies wat u bestelt en komt u nooit meer voor verrassingen te staan.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven