Reclameartikelen bedrukken

Van Helden is hét adres voor al uw reclameartikelen, promotiemateriaal, relatiegeschenken, premiums en giveaways. Omdat wij bijna alles zelf regelen - van inkoop tot bedrukking - kunnen wij scherpe prijzen hanteren en uw order snel leveren. Onze eigen DTP afdeling en drukkerij maken uw logo in orde en bedrukken deze op een relatiegeschenk naar wens. Maar u kunt uw reclameartikel ook onbedrukt bestellen: vaak heeft u de artikelen al na één werkdag in huis! De populairste reclameartikelen bij Van Helden zijn pennen, aanstekers, sleutelhangers, stressballen, paraplu's en notitieboekjes.

Ruim assortiment reclameartikelen

Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne en evenement hebben wij geschikte artikelen. Om uw personeel te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf of campagne, bieden wij een ruime keuze aan promotietextiel zoals tassen, T-shirts, jassen en caps. Vaak uit voorraad leverbaar en altijd volledig af te stemmen op uw wensen en eisen. Om ervoor te zorgen dat de huisstijl in de kleding naar voren komt, is het raadzaam om de kleding te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. Denk bij het uitkiezen van specifieke kledingstukken ook aan de juiste bedrijfskleuren. Dit zorgt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid onder uw doelgroep. Iets wat van groot belang is.

Originele reclameartikelen voor zakenrelaties

Wilt u opvallen onder uw doelgroep en zakenrelaties? Zorg dan voor een originele reclameartikelen; artikelen die een positieve indruk achterlaten en waarvan de ontvangers maar al te graag gebruik maken. Want zodra u een artikel weggeeft waar men van onder de indruk is, wordt dit al snel gedeeld met anderen. Niet alleen online maar tevens in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan een praktische appelhoes; een bakje waarin u een appel ‘veilig’ kunt bewaren. Dankzij het gemak en het leuke uiterlijk wordt de appelhoes gebruikt voor op het werk en gezien door anderen. Of men deelt dit leuke item op social media. Zo genereert u eenvoudig en snel free-publicity.

Bestel reclameartikelen online en geniet van snelle levering!

Doordat wij een bijzonder grote voorraad hebben, is het snel leveren van artikelen voor ons geen enkel probleem. Dit geldt tevens voor het bedrukken van uw artikelen. Doordat wij dit zelf uitvoeren, kan de levering op kort termijn worden uitgevoerd. Bestel snel en eenvoudig online, geef uw wensen en behoeften aan en wij zorgen voor de snelle afhandeling ervan. Ben u benieuwd naar de rest van ons assortiment aan relatiegeschenken? Bekijk dan onze website. Wenst u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Toppers » In de opruiming » Reclameartikelen per branche »