In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Reklameartikelen & promotie artikelen

Van Helden is er voor al uw promotie artikelen, relatiegeschenken, premiums en gifts! Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat de prijs aanzienlijk laag te houden. En mede dankzij onze eigen DTP afdeling en drukkerij, zijn wij in staat uw bestelde promotie artikelen razendsnel gereed te maken. Een aantal voorbeelden van populaire artikelen zijn onder andere: promo pennen, aanstekers, sleutelhangers, stressfiguren, snoepgoed en spelletjes en speelgoed en knuffels.

Promotie artikelen voor iedere campagne

Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne of evenement, hebben wij geschikte artikelen. Om uw medewerkers te voorzien met de uitstraling van uw bedrijf of campagne, bieden wij een uitstekende keuze aan promotiekleding. Denk hierbij aan passende jassen, t-shirts, caps, polo’s en ga zo maar door! Niet alleen zorgt promo kleding voor een professionele uitstraling, ook straalt dit vertrouwen uit naar (potentiële) klanten en (toekomstige) zakenrelaties. Om nog niet te spreken over de herkenbaarheid. Uiteraard heeft u hierbij zelf de keuze qua bedrukking. Zo kunt u deze volledig laten aansluiten op de betreffende campagne. Dit geldt tevens voor andere promotie artikelen. Uiteraard heeft u niet alleen inspraak op de bedrukking, ook is hier de kleur, de maat, het aantal en het materiaal van toepassing. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, behoeften en campagne. U zorgt voor de wensen en bij voor het beste resultaat!

Bestel uw reclame artikelen online!

Heeft u eenmaal uw wensen op een rijtje? Dan kunt u starten met het doorgeven van de bestelling. Kies het gewenste artikel uit, selecteer uw behoeften en bestellen maar! Iedere hoeveelheid qua artikelen kunt u online aan ons doorgeven. Dankzij het gebruiksgemak van onze website wordt bestellen een fluitje van een cent. Is de bestelling eenmaal bij ons binnen? Dan gaan wij per direct aan de slag en worden uw reclameartikelen zo spoedig mogelijk geleverd. Behoeften aan wat inspiratie? Als voorproefje geven wij u hieronder alvast een voorselectie. Echter is de keuze veel ruimer dan alleen dit. Voor het brede assortiment verwijzen wij u graag door naar onze website!

Gratis proefdruk voor het gewenste resultaat!

Wilt u absoluut zeker zijn van uw zaak en alvorens de bestelling weten hoe het artikel eruit komt te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een proefdruk aan. Dit is een digitale proefdruk waarop wordt weergegeven hoe de bedrukking op het betreffende artikel eruit komt te zien. Wilt u de promotie artikelen liever in het echt zien en in handen hebben? Dan is het tevens mogelijk om een sample aan te vragen. Dit kunt u gratis aanvragen door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u meer vragen heeft of graag meer informatie wenst. Wij zijn u graag van dienst!

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven