Sporttassen bedrukken

Met een bedrukte sporttas komt een team pas echt professioneel voor de dag. Laat de sporttassen bedrukken met je logo.

(31 artikelen gevonden)

Pagina's

Sporttassen bedrukken voor een groot bereik

Voor al je sportieve relaties is een weggeef sporttas een zeer gewaardeerd geschenk. De sporttassen met logo zijn praktisch en zorgen bovendien voor tastbaar meer bereik. Er is altijd een gelegenheid voor het weggeven van een sporttas met opdruk. Geef de tas bijvoorbeeld weg tijdens een beurs of opendeurdag. Je kunt de gepersonaliseerde sportzak ook weggeven bij de inschrijving op de sportschool. Hierdoor worden leden ambassadeurs van jouw sportschool. Je kunt de sporttassen met naam en bedrijfsgegevens bedrukken, maar je kunt ook de relatiegeschenken laten bedrukken met logo voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Kies uit een groot assortiment jouw relatiegeschenken sporttas

Laat je favoriete sporttas bedrukken. In het assortiment kun je kiezen uit vele soorten sporttassen. De relatiegeschenk sporttas is erg praktisch en heeft diverse opbergvakken. Een aantal sporttassen hebben zelfs een apart opberg vak voor schoenen of vuile was. Je kunt de sporttas laten bedrukken met een originele quote die de sporters kan motiveren. Hierdoor zal de sporttas relatiegeschenk langer en vaker gebruikt worden. Het assortiment sporttassen varieert van strak tot speels. Zo kun je altijd een sportzak bedrukken die qua stijl past bij de boodschap.

Evenementen sponsoren door middel van sporttassen met logo

Er zijn verschillende geefmomenten waarop je relaties kunt verblijden met een gepersonaliseerde sporttas. Laat sporttassen bedrukken om weg te geven op open dagen, beurzen of zet de promotie sporttas in als prijs tijdens een marketing actie. Daarnaast kun je ook sporttassen bedrukken en als sponsor optreden voor diverse sportevenementen. Hierbij kun je denken aan sportdagen van verschillende scholen door het hele land maar ook aan schoolkampen en evenementen op sportclubs. Het leuke is dan ook om de sporttassen te combineren met bijvoorbeeld een bedrukte sportbidon of een activity tracker voor een compleet en sportief geschenk. Wil je prospecten en relaties een mooi geschenk geven maar zijn de te bedrukken sporttassen net iets aan de grote kant? Je kunt ook andere praktische tassen bedrukken, bijvoorbeeld opvouwbare rugzakjes of boodschappentassen.

Zorg dat je logo op een sporttas door jouw doelgroep gezien wordt

Slimme marketing is de sleutel tot succes. Zorg er daarom voor dat jouw sporttas met afdruk op het juiste moment door de juiste mensen zichtbaar is. Hoe doe je dat? Ga na wie jouw doelgroep is en waar deze zich bevindt. Wie zijn jouw klanten? Wanneer zouden deze mensen de bedrukte sporttas zien? Misschien denk je als eerste aan de leden van een sportclub of team, maar misschien zijn jouw werkelijke prospecten wel de toeschouwers van een wedstrijd of evenement die jouw logo op een sporttas afgedrukt zien. En dan kun je met een sporttas relatiegeschenk écht heel veel mensen bereiken.

Een bedrukte sporttas voor heel het team

De sporttassen met opdruk zijn niet alleen erg leuk om als promotiemiddel in te zetten, maar kunnen ook weggegeven worden aan eigen team- en verenigingsleden. Verras alle teamleden bijvoorbeeld met een unieke sporttas bedrukt met je eigen logo en/of een motiverende tekst en combineer deze met je eigen bedrukte sportkleding. Dit stimuleert de samenhorigheid en de teamspirit, waardoor ook de resultaten van het team omhoog zullen gaan. Andere teams zullen jaloers zijn op de unieke sporttas! Daarnaast zullen jouw eigen leden het praktische geschenk zeker waarderen en zich meer verbonden voelen met de vereniging. Combineer de sporttas met bedrijfslogo ook eens met andere sport relatiegeschenken zoals stappentellers met bedrukking en bedrukte relatiegeschenken voor op de fiets.

Laat sporttassen bedrukken voor reizigers en internationale exposure

Sporttassen met opdruk zijn niet alleen erg handig voor sportliefhebbers, maar kunnen ook goed gebruikt worden als weekend- of reistas. De sporttas met logo heeft aparte zij- en voorvakken waarvan sommigen ook met rits af te sluiten en is daarom ideaal voor het opbergen van diverse spullen. Speel in op de brede inzetbaarheid van bedrukte sporttassen om je merk zoveel mogelijk in de spotlight te zetten. Hoe meer mensen de sporttas met bedrijfslogo te zien krijgen, hoe groter de kans dat de relatiegeschenk sporttas je onderneming nieuwe klanten oplevert. Zo sla je twee vliegen in één klap: bestaande relaties voelen zich gewaardeerd door de gepersonaliseerde sporttas en zorgen ervoor dat jij nieuwe leads binnenkrijgt.

Stijlvolle sporttassen met opdruk voor zakenrelaties

Het assortiment te bedrukken sporttassen bevat ook elegante tassen om aan zakelijke relaties te schenken. Relatieonderhoud is een belangrijk aspect voor je bedrijf. Of je nu een sporttas bedrukt als eindejaarsgeschenk of om bepaalde zakenrelaties een blijk van waardering te geven, een combi sport- en laptoptas is een relevant relatiegeschenk. Extra vakken voor een laptop, opladers en documenten maken de sporttas met bedrijfsnaam een gewild item dat ook tijdens conferences, congressen en zakenreisjes gebruikt wordt door jouw zakelijke partners. En is jouw merk zichtbaar voor een breed netwerk.

Sporttas met naam of logo bedrukken? Bestel direct online

Verras je relaties met een gepersonaliseerde sporttas. Wij kunnen de sporttassen bedrukken met je naam, logo en/of tekst. Tijdens je online bestelling kun je al je wensen aangeven met betrekking tot aantal, kleur en opdruk. Je ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Zo kun je precies zien hoe de bedrukte tas eruit komt te zien en zul je achteraf niet meer voor verrassingen komen te staan. Sporttas met foto bestellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies op maat om al je tassen te laten bedrukken.